-->

Yengeç Yürüyüşü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yengeç Yürüyüşü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yengeç Yürüyüşü kitabını inceleyeceğiz. Günter Grass tarafından yazılan Yengeç Yürüyüşü kitabı 2016-10-04 tarihinde yayınlanmıştır. Yengeç Yürüyüşü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yengeç Yürüyüşü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Günter Grass tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yengeç Yürüyüşü Kitabı Tanıtım Bülteni

Günter Grass tarafından kaleme alınmış Yengeç Yürüyüşü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İkinci Dünya Savaşı'nın son aylarında, 30 Ocak 1945 günü, Baltık Denizi'nde tüm zamanların en büyük deniz faciası yaşandı. Sovyet ordularının önünden kaçan binlerce Doğu Prusyalı mülteciyle birlikte yaralıların ve görevlilerin tıkabasa doldurduğu Wilhelm Gustloff gemisi, eksi on sekiz derece soğukta bir Sovyet denizaltısı tarafından torpillenerek battı, on bine yakın yolcudan pek azı kurtuldu. Günter Grass, bu facia üzerine yapılandırdığı romanına, gemi torpillendikten hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getiren Tulla Pokriefke'nin öyküsüyle başlıyor. Tulla'nın oğlu Paul Pokriefke, olaydan tam elli yıl sonra, bir yandan bu felaketle sıkı sıkıya bağlı olan kendi kişisel tarihini anlatırken, bir yandan da bugüne dek "tabu" sayılan bir konuya –felaketin boyutuna ve savaş kurbanı sivil Alman halkının çektiği acılara– cesaretle el atıyor. 1936'da ve 1995'te işlenen, birbirine benzeyen iki cinayet bağlamında Naziler ve Neo-Naziler, Hitler iktidarı ve günümüz Almanyası'nın siyasal konumu, internetten beslenen antisemitizm kadar gemiye adını veren Nazi yönetici Wilhelm Gustloff'un ve gemiyi torpilleyen Rus komutanın öyküsü de romanın dokusuna katılıyor. Günter Grass, savaş suçlusu olarak damgalanan Almanların acılar çekmiş bir ulus olduğunu vurgularken, yurdundan sürülen ve unutulan insanların yazgılarını toplumsal belleğin yüzeyine çıkarıyor. Yengeç Yürüyüşü, bir anma ve anımsatma kitabı: Savaşı ve insan olmanın bedelini.


Yengeç Yürüyüşü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yengeç Yürüyüşü


Yengeç Yürüyüşü Kitabı İndirme Linkleri


Yengeç Yürüyüşü Pdf İndirme Linkleri

Yengeç Yürüyüşü Yandex Disk Pdf İndir

Yengeç Yürüyüşü Google Drive Pdf İndir


Yengeç Yürüyüşü Epub İndirme Linkleri

Yengeç Yürüyüşü Yandex Disk Ebup İndir

Yengeç Yürüyüşü Google Drive Epub İndir


Yengeç Yürüyüşü Mobi İndirme Linkleri


Yengeç Yürüyüşü Yandex Disk Mobi İndir

Yengeç Yürüyüşü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yengeç Yürüyüşü Etiketleri

Yengeç Yürüyüşü kitabı hakkında genel bilgiler, Yengeç Yürüyüşü kitabının yazarı kimdir, Yengeç Yürüyüşü kitabının özeti, Yengeç Yürüyüşü pdf indirme linki, Yengeç Yürüyüşü epub indirme linki, Yengeç Yürüyüşü mobi indirme linki, Yengeç Yürüyüşü kitabını indir, Yengeç Yürüyüşü kitabı tanıtım bülteni, Yengeç Yürüyüşü arka kapak yazısı, Yengeç Yürüyüşü kitabı kaç sayfa, Yengeç Yürüyüşü hangi yayınevi tarafından basıldı, Yengeç Yürüyüşü kitabının türü nedir, Yengeç Yürüyüşü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU