-->

Ekşimiş Yazılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ekşimiş Yazılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ekşimiş Yazılar kitabını inceleyeceğiz. Serhat Genç tarafından yazılan Ekşimiş Yazılar kitabı 2013-07-20 tarihinde yayınlanmıştır. Ekşimiş Yazılar kitabı Hiciv-Mizah türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ekşimiş Yazılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serhat Genç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ekşimiş Yazılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Serhat Genç tarafından kaleme alınmış Ekşimiş Yazılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Serhat Genç, 17 yıldır kendi halinde, son 5 yıldır da ekşisözlük'te yazıyor. Ekşimiş Yazılar, çoğunluğu yazarın ekşisözlük sitesinde yazdıklarından oluşuyor. Bu kitap bu anlamda bir ilk olma özelliği taşırken; okuyucusuna birbirinden çarpıcı konularda özellikle son 10 yılın Türkiye panoramasını sunuyor. Binlerce ekşisözlük yazarının zekasından fışkıran ilginç başlıklarda, şaşırtıcı bir bakış açısı yakalarken, belki hiçbirşey öğrenmeyeceksiniz ama, oldukça, sanırım, belki de, kesinlikle çok eğleneceksiniz. Kitabın son bölümünde, başka yerde yayınlanmayan "içinden müzikler geçen" denemeler yer alıyor. Kitabın içerisinde yer alan bazı başlıklar: 30 Yaş Üstü Erkekler… 80'lerde çocuk olmak… Kadınları itici yapan detaylar… Başkalarının istediği gibi yaşamak… Kürt olmak… Aşık olup uzak durmak… Garip rüyalar… Çirkin bir erkekle çıkma nedenleri… Sevgilinin avuçlardan kayıp gitmesi… Çocukken yapılan abukluklar… Yaran olaylar, yaran gazete başlıkları, yaran diyaloglar… Akıllı olduğunu sanan reklam yazarları… Dizilerdeki yemek masaları… Birini olduğu gibi sevmek… Düğünde oynayanların arasında kalmak… Fakirliğin anlaşıldığı anlar… Birden fazla seyredilebilirliği olan filmler, okunabilirliği olan kitaplar… Örümcek kafalı yobazlar… Bedava kömür karşılığı vazgeçilebilecek şeyler… Baba'nın ağlaması… Şapka takmayan erkeklerin idam edildiği ülke… Araba sürmeye yeni başlayanlara tavsiyeler… Askere pimi çekilmiş bomba vermek… Siparişle doldurulan asker kasetleri… Akıllı ile zeki arasındaki fark… 2 yat 2 kalk… Ve Fazıl Say; "yorgun akşamlardan eve dönüşte minibüs parasız ayaza karşı yürüyor, zihnimde filinta endam acılar cirit atıyor, tırnağı kara ellerim, saklanıp üşüyorken, Şekilli piyanondan sıfatın bin şekil çıkardığın hangi konçertonu dinlemeliydim söyle fazıl? bana Müslüm'ün yerini tutacak bir oratoryo söyle..." Yusuf Hayaloğlu, Mehmet Güreli, Muammer Kaddafi, Gazanfer Özcan, Alex De Souza, Muhsin Yazıcıoğlu, Osman Baydemir, Kazancı Bedih, Türkan Saylan, Yılmaz Erdoğan, Ahmet Kaya, Hadise, Neşet Ertaş, Şener Şen, Gani Rüzgar Şavata, Cahit Zarifoğlu ve diğerleri… Nihayetinde aşk; Aşkı yaşatmanın her halini bilirim zannederken bir bakarsın kendini öldürmüşsün. İçilen sigaralar ciğerlerini ufak ufak yürütmüştür senden. Kalp ağrıların üst üste birikir. Sen sağlık sigortalarını ol sebep günü gününe öderken; gece sıfırdört suları karşı yönden kontrolsüz bir biçimde gelen kimliği meçhul bir cisim senin o kimsenin bilmesini istemeden ince çiziklerle kanatıp durduğun kalbini paramparça eder. Hiçbir poliçenin kapsamadığı bir hasar oluşuverir oracıkta. Ağır kanamalı,"elimizden gelen her şeyi yaptık" bir hal olur. Ölmezsin. Gerçi yaşamıyorsundur da... Yazarsın,araftır. Yazarsın bir ince sızı gibi paramparça. Araf'tır, yazsan ki ne fayda?"


Ekşimiş Yazılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ekşimiş Yazılar


Ekşimiş Yazılar Kitabı İndirme Linkleri


Ekşimiş Yazılar Pdf İndirme Linkleri

Ekşimiş Yazılar Yandex Disk Pdf İndir

Ekşimiş Yazılar Google Drive Pdf İndir


Ekşimiş Yazılar Epub İndirme Linkleri

Ekşimiş Yazılar Yandex Disk Ebup İndir

Ekşimiş Yazılar Google Drive Epub İndir


Ekşimiş Yazılar Mobi İndirme Linkleri


Ekşimiş Yazılar Yandex Disk Mobi İndir

Ekşimiş Yazılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ekşimiş Yazılar Etiketleri

Ekşimiş Yazılar kitabı hakkında genel bilgiler, Ekşimiş Yazılar kitabının yazarı kimdir, Ekşimiş Yazılar kitabının özeti, Ekşimiş Yazılar pdf indirme linki, Ekşimiş Yazılar epub indirme linki, Ekşimiş Yazılar mobi indirme linki, Ekşimiş Yazılar kitabını indir, Ekşimiş Yazılar kitabı tanıtım bülteni, Ekşimiş Yazılar arka kapak yazısı, Ekşimiş Yazılar kitabı kaç sayfa, Ekşimiş Yazılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Ekşimiş Yazılar kitabının türü nedir, Ekşimiş Yazılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU