-->

Yuvaya Yolculuk


Bu yazımızda Yuvaya Yolculuk kitabını konu edindik. Yuvaya Yolculuk hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Yuvaya Yolculuk kitabının yazarı kimdir, Yuvaya Yolculuk kitabının tanıtım yazısı nedir, Yuvaya Yolculuk kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Yuvaya Yolculuk Tanıtım Bülteni


Bu büyüleyici mesel, görünüşte sıradan bir adamın, Michael Thomas'ın öyküsünü an-latır. O, Amerikan normallik -ve hoşnutsuzluk- ikonunu temsil etmektedir. Ölümden döndüğü bir olaydan sonra, Michael bilge bir melek tarafından ziyaret edilir ve bu melek ona hayattan gerçekten ne beklediğini sorar. Michael, tek isteğinin Yuva'ya dönmek olduğunu söyler.

Yuva'ya dönebilmesi için, Michael'in önce, meleklerle, bilge öğretmenlerle ve hatta karanlık varlıklarla dolu şaşırtıcı bir yerde, bir dizi serüven ve sınavdan geçmesi gerekmektedir. Bu onun hayal edemeyeceği kadar duygusal, mizah dolu ve huşu verici bir yolculuk olacaktır. Yuvaya Yolculuk'un öyküsü Kryon tarafından ilham edilmiş ve Lee Carroll tarafından yazılmıştır.

"Bu muhteşem mesel, temel spiritüel gerçeklerle ve bu gezegendeki yolculuğumuzun doğasıyla ilgili içgörülerle dolu. Eğer Tanrı'ya hiç, "Bilmemi istediğin nedir?" diye sorduysanız, bu sorunun yanıtını Yuvaya Yolculuk'ta bulabilirsiniz."
-The Messenger-

"Yuvaya Yolculuk, benim en sevdiğim yazarlardan birinin son çalışması ve tüm eserleri arasında en iyi olanıdır. Lee Carroll bize büyük bir nehir gibi akan, çok iyi yazılmış bir kitap sunmakta. Ve bu nehir bizi gerçek, umut, kader, farkındalık ve yuva gibi yerlere götürmektedir!"
-Richard Fuller, Metaphysical Reviews-

Michael Thomas'ın Yuvaya Yaptığı Bu Yolculuğa Katılın... Bu, Asla Unutamayacağınız, Harika Bir Yolculuk Olacak!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akaşa Yayın

 

Kitap Adı: Yuvaya Yolculuk Yazar: Lee Carroll Çevirmen: Zeynep Apaydın Güvenç Yayınevi: Akaşa Yayın İlk Baskı Yılı: 2014 Sayfa Sayısı: 296 Dil: Türkçe ISBN: 9789756793909


Yuvaya Yolculuk Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Yuvaya Yolculuk indir, Yuvaya Yolculuk pdf indir, Yuvaya Yolculuk oku, Yuvaya Yolculuk epub indir, Yuvaya Yolculuk kitabının yazarı, Yuvaya Yolculuk kitabının tanıtım bülteni, Yuvaya Yolculuk özeti, Yuvaya Yolculuk ücretsiz satın al, Yuvaya Yolculuk oku, Yuvaya Yolculuk indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU