-->

Bilimin Büyüsü Pdf İndir


Bu yazımızda Bilimin Büyüsü kitabını konu edindik. Bilimin Büyüsü hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Bilimin Büyüsü kitabının yazarı kimdir, Bilimin Büyüsü kitabının tanıtım yazısı nedir, Bilimin Büyüsü kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Bilimin Büyüsü Tanıtım Bülteni

Bilim dışında bilgi kaynağı olduğunu iddia edenler yanılmaktadır, ki bunun tarihte sayısız örneği mevcuttur. Ne mitolojiler ve dinler ne büyü ne de falcılık bilgi kaynağıdır. Tarih boyunca bilim adı altında “yalancı bilimler” (psödobilim) diyebileceğimiz; kehanet, astroloji, sihirbazlık, “gizli” (okült) bilimler gibi konular insanlara bilim diye sunulmuştur. Ama bunların hiçbiri bilim değildir; arkalarında ya safdil inanış ya da düpedüz sahtekârlık vardır.
 
İnsan, düşünmeye başladığı andan itibaren merak ederek öğrenmek, çevresinde olan biteni anlamak istemiştir. Bu biyolojik evrimin insana verdiği bir dürtüdür. İnsan, fiziksel olarak zayıf bir varlıktır. Ne kendini koruyabilecek doğal silahları (boynuz, tırnak, zehir vb.) ne de hız, uçmak gibi düşmanlarından kaçışını kolaylaştıracak becerileri vardır. Tek silahı aklıdır.
 
“Sorgulamanın cezalandırıldığı bir toplumda gelişme nasıl oldu?” diye düşünebilirsiniz. Bunun cevabı basittir: Her toplumda asi kafalar, her türlü ceza ve zorlamaya karşı duyduğunu, gördüğünü sorgulayan zeki bireyler türer. İşte yenilik ve gelişme bu nadir kişilerin sorgulamaları ve yeni düşünceler üretmeleri sayesinde olmuştur.
Yayın Tarihi
ISBN 9751039422
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 160
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 3. Hm. Kağıt
Boyut 13.7 x 21.5 cm


Bilimin Büyüsü Kitabı İndirme Linkleri

Bilimin Büyüsü Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Bilimin Büyüsü, Bilimin,Büyüsü, A. M. Celal Şengör,İNKILAP KİTABEVİ, Bilimin Büyüsü indir, Bilimin Büyüsü pdf indir, Bilimin Büyüsü oku, Bilimin Büyüsü epub indir, Bilimin Büyüsü kitabının yazarı, Bilimin Büyüsü kitabının tanıtım bülteni, Bilimin Büyüsü özeti, Bilimin Büyüsü ücretsiz satın al, Bilimin Büyüsü oku, Bilimin Büyüsü indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU