-->

Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı Pdf İndir


Bu yazımızda Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabını konu edindik. Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabının yazarı kimdir, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabının tanıtım yazısı nedir, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı Tanıtım Bülteni

Problemli ilişkiler can yakar. Çoğumuz duygularımızı kendi değerimize, en azından bir kısmını diğer insanlarla olan ilişkilerimize dayandırırız. Önemsediğiniz biriyle tartışmak ya da kavga etmek hiç eğlenceli bir şey değildir. Hiç önemsemediğiniz biriyle kavga etmek bile, enerjinizi ve neşenizi tüketebilir.
 
Diğer insanlarla dostane, tatminkâr ilişkiler isteriz ama genellikle tam tersi, düşmanlık, acı güvensizlikle karşılaşırız. Peki, bu neden oluyor? Neden iyi geçinemiyoruz?
İyi Hissetmek kitabının yazarından!
25 yıllık klinik tecrübe ve 1000’den fazla kişiyle yapılmış araştırmalara dayanan Birlikte İyi Hissetmek, neden birbirimizle iyi geçinemediğimiz üzerine yepyeni bir teori sunuyor ve ilişkilerin yürümesi için basit, güçlü teknikler sağlıyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6056865466
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 320
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı Kitabı İndirme Linkleri

Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı, Birlikte,İyi,Hissetmek,&,Sorunlu,İlişkileri,Yoluna,Koymanın,Sırrı,Dr. David Burns,PSİKONET YAYINLARI, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı indir, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı pdf indir, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı oku, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı epub indir, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabının yazarı, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı kitabının tanıtım bülteni, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı özeti, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı ücretsiz satın al, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı oku, Birlikte İyi Hissetmek & Sorunlu İlişkileri Yoluna Koymanın Sırrı indir


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU