-->

Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG Pdf İndir


Bu yazımızda Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabını konu edindik. Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabının yazarı kimdir, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabının tanıtım yazısı nedir, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG Tanıtım Bülteni

Hayatta kalmak hiç bu kadar zor olmamıştı!
 
Battle Royale ve The Hunger Games filmlerinden gelen ilhamla önce Minecraft: Hunger/Survival Games, ARMA ve H1Z1, ardından da türünün zirve noktası, yani PUBG doğdu. Tek bir adada 100 kadar oyuncunun tekli, çiftli veya dörtlü ekipler halinde, birbirlerine ve zamana karşı hayatta kalma, ayakta durma ve rakiplerini alt etme mücadelesi, PlayerUnknown’s Battleground ile mükemmelleştirildi. Kısa sürede bu gerçekçi macera yüz milyonlarca kişinin gözdesi haline geldi ve 2 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşıp bir E-Spor dalına dönüştü. İşte karşınızda, tüm hikâyesi, bilinmeyenleri, ünlü yerli ve yabancı oyuncuları, dijital yayıncıları, turnuvaları, E-Spor yönü, püf noktaları, taktikleri ve stratejileriyle PUBG efsanesi! Üstelik, Beşiktaş E-Spor Takımları Genel Menajeri Mahmut Emin Öncel’in röportajıyla birlikte!
Yayın Tarihi
ISBN 6057525321
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 183
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG Kitabı İndirme Linkleri

Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG, Dijital,Oyunlar,Serisi,,4,/,Türkiye’de,E-Spor,ve,PUBG, Hasan Keskin, Orhan Efe Özenç,PROFİL KİTAP, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG indir, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG pdf indir, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG oku, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG epub indir, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabının yazarı, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG kitabının tanıtım bülteni, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG özeti, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG ücretsiz satın al, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG oku, Dijital Oyunlar Serisi 4 / Türkiye’de E-Spor ve PUBG indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU