-->

Esirgeyen Gökyüzü Pdf İndir


Bu yazımızda Esirgeyen Gökyüzü kitabını konu edindik. Esirgeyen Gökyüzü hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Esirgeyen Gökyüzü kitabının yazarı kimdir, Esirgeyen Gökyüzü kitabının tanıtım yazısı nedir, Esirgeyen Gökyüzü kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Esirgeyen Gökyüzü Tanıtım Bülteni

Kit ve Port Moresby, New York’un aydın çevresinden kaçmak ve sorunlu evliliklerini yoluna koymak için soluğu Kuzey Afrika’da almış Amerikalı bir çifttir. Başta görkemli coğrafya onları etkisi altına alsa da, bu bilinmez dünyanın tehlikeleri çok geçmeden peşlerine düşecektir. Bu iki insan, aralarındaki uçurum genişledikçe değerlerinden ve inançlarından uzaklaştıklarının farkına varır; dahası, yalnız birbirlerini değil, hayatlarını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadırlar.
Modernizmin aykırı ustalarından Paul Bowles’un ilk romanı olan Esirgeyen Gökyüzü, sömürgecilik sonrası Afrika gerçeğiyle Batılı okuru ilk defa yüzleştirmiştir. Medeniyetin tekinsiz ve kaçınılmaz sonuçlarının uçsuz bucaksız bir çöle gölgesini düşürdüğü bu trajik yol hikâyesi, yazıldığı zamanki yalınlığı ve şiddeti hâlâ koruyan bir modern klasik.
Çevirmen: Belkıs Dişbudak
Yayın Tarihi
ISBN 9750739798
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 344
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Esirgeyen Gökyüzü Kitabı İndirme Linkleri

Esirgeyen Gökyüzü Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Esirgeyen Gökyüzü, Esirgeyen,Gökyüzü, Paul Bowles,CAN YAYINLARI, Esirgeyen Gökyüzü indir, Esirgeyen Gökyüzü pdf indir, Esirgeyen Gökyüzü oku, Esirgeyen Gökyüzü epub indir, Esirgeyen Gökyüzü kitabının yazarı, Esirgeyen Gökyüzü kitabının tanıtım bülteni, Esirgeyen Gökyüzü özeti, Esirgeyen Gökyüzü ücretsiz satın al, Esirgeyen Gökyüzü oku, Esirgeyen Gökyüzü indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU