-->

Afyon ve Diğer Öyküler Pdf İndir


Bu yazımızda Afyon ve Diğer Öyküler kitabını konu edindik. Afyon ve Diğer Öyküler hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Afyon ve Diğer Öyküler kitabının yazarı kimdir, Afyon ve Diğer Öyküler kitabının tanıtım yazısı nedir, Afyon ve Diğer Öyküler kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Afyon ve Diğer Öyküler Tanıtım Bülteni

Psikiyatr, müzik eleştirmeni ve yazar Géza Csáth XX. yüzyıl Macar edebiyatını yenileştiren öncü yazarlardan biri kabul edilir. Karanlık, tuhaf atmosferleriyle öne çıkan öykülerinde, aldığı tıp eğitiminin etkileri net biçimde görülür. Modern psikolojinin ruhunun hâkim olduğu yapıtlarında karakterlerin grotesk, karmaşık dünyasına adeta otopsi yapan bir doktor gibi derinlemesine iner. Özellikle uyuşturucu bağımlılığı konusunda hem kendi deneyimleri hem de klinik deneyiminin yansımalarının ortaya çıktığı öyküleri, yaşadığı yüzyılın büyük çöküşünü bireyler üzerinden acımasız, net ve yalın biçimde anlatır. Türkçeye ilk kez çevrilen yazarın Afyon ve Diğer Öyküler isimli derlemesi, insan doğasına bambaşka bir bakış açısı sunuyor.
Çevirmen: Dr. İsmail Doğan
Yayın Tarihi
ISBN 9750739699
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 176
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Afyon ve Diğer Öyküler Kitabı İndirme Linkleri

Afyon ve Diğer Öyküler Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Afyon ve Diğer Öyküler, Afyon,ve,Diğer,Öyküler, Geza Csath,CAN YAYINLARI, Afyon ve Diğer Öyküler indir, Afyon ve Diğer Öyküler pdf indir, Afyon ve Diğer Öyküler oku, Afyon ve Diğer Öyküler epub indir, Afyon ve Diğer Öyküler kitabının yazarı, Afyon ve Diğer Öyküler kitabının tanıtım bülteni, Afyon ve Diğer Öyküler özeti, Afyon ve Diğer Öyküler ücretsiz satın al, Afyon ve Diğer Öyküler oku, Afyon ve Diğer Öyküler indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU