-->

Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı Pdf İndir


Bu yazımızda Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabını konu edindik. Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabının yazarı kimdir, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabının tanıtım yazısı nedir, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı Tanıtım Bülteni

Sempatik ve yaramaz, sevecen ama birazcık da alıngan, pullu mu pullu ve masmavi…
Kim hayali arkadaş olarak böyle bir ejderha istemez ki?
 
Yıl sonu resitaline çıkmak istemeyen Giampi, ejderhası Lumpi Lumpi'yle birlikte kaçmıştı. İki kafadar, Bremen yakınlarında müzisyen olmak isteyen bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horozla karşılaştı. Lumpi Lumpi onlara katılıp müzik yapmaya karar verdi.
Ne var ki gece çökmekteydi ve sığınacak bir yere ihtiyaçları vardı. Peki ormanın derinliklerinde ışıkları yanan o eve sığınmak iyi bir fikir miydi? Giampi'nin bu konuda şüpheleri vardı.
 
Silvia Roncaglia'nın kaleme aldığı, Roberto Luciani'nin resimlediği Lumpi Lumpi / Arkadaşım Ejderha serisi, kitaplarla yeni yeni tanışan macera tutkunu okurları, hayali bir karakterin önderliğinde masaldan masala gezdiriyor.
Çevirmen: Nükhet Amanoel
Yayın Tarihi
ISBN 9750739316
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 56
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16 x 20 cm


Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı Kitabı İndirme Linkleri

Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı , Lumpi,Lumpi,Arkadaşım,Ejderha,7,/,Müzik,Canavarı,, Silvia Roncaglia,CAN ÇOCUK YAYINLARI, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı indir, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı pdf indir, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı oku, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı epub indir, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabının yazarı, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı kitabının tanıtım bülteni, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı özeti, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı ücretsiz satın al, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı oku, Lumpi Lumpi Arkadaşım Ejderha 7 / Müzik Canavarı indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU