-->

Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 Pdf İndir


Bu yazımızda Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabını konu edindik. Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabının yazarı kimdir, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabının tanıtım yazısı nedir, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 Tanıtım Bülteni

Çağıl ve Berk, arkadaşlıklarını sürdürmek için, bundan böyle birbirlerine verdikleri sözleri tutmaya kararlıdırlar. Çalılar Diyarı’na yaptıkları yolculuk onlara unutulmaz bir ders olmuştur. Ancak, Sihriâlem Geçitleri’nin kimin karşısına ne zaman çıkacağını bilmek ne mümkün! Yeni bir diyarın kapısını, bu kez Berk’in unutkanlığı açar. Kendilerini Kayıp Ada’nın terk edilmiş zamanında, balığı olmayan bir balıkçı, müşterisi olmayan bir garson, oyun arkadaşı olmayan çocuk ve halkı olmayan Kral Kılıçbalığı’nın heykeliyle baş başa bulan Çağıl ve Berk’i, adanın kadim düşmanı Karkorsan’ın gölgesinde, rüya ile gerçek arasındaki sınırın silikleştiği bir macera beklemektedir!
 
Şiir, roman ve öyküleriyle tanınan Altay Öktem’in çocuklar için yazdığı Sihriâlem Geçitleri dizisinin ikinci kitabında, okurlar yeni bir fantastik diyara doğru yola çıkıyor. Öktem, bu kitabında çocukları tarih, yardımlaşma, dostluk, kararlar ve sorumluluk üzerine düşündüren, gizem dolu  bir öykü anlatıyor.
Çevirmen: Elif Deneç
Yayın Tarihi
ISBN 9750739323
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 80
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 Kitabı İndirme Linkleri

Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2, Kral,Kılıçbalığı,/,Sihirlialem,Geçitleri,2, Altay Öktem,CAN ÇOCUK YAYINLARI, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 indir, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 pdf indir, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 oku, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 epub indir, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabının yazarı, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 kitabının tanıtım bülteni, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 özeti, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 ücretsiz satın al, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 oku, Kral Kılıçbalığı / Sihirlialem Geçitleri 2 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU