-->

Güç Eğitilebilir Çocuklar Pdf İndir


Bu yazımızda Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabını konu edindik. Güç Eğitilebilir Çocuklar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabının yazarı kimdir, Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabının tanıtım yazısı nedir, Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Güç Eğitilebilir Çocuklar Tanıtım Bülteni

İlk 4-5 yaş, çocuğun davranışlarına otomatik bir nitelik kazandırmaya yeterlidir. Böyle bir durum gerçekleştikten sonra çocuk, izlenimlerindeki asıl önemli noktaların neler olduğu üzerinde düşünmez pek, şımartılmış çocuk okula gelip burada şımartılmanın söz konusu olmayacağını gördü de önceden bilmediği bir durum karşısında kaldı mı kendini rahatsız hissedecek, ama şımartılma, çevrenin ilgisini üzerine çekme amacından da vazgeçmeyecektir. Acaba yalnız benimle ilgilenecek biri var mıdır diye araştıracak, çevrenin dikkatini üzerinde toplamaya çalışacak[tır].
 
Bireysel psikoloji ekolünün kurucusu Alfred Adler, konferanslarından derlediği bu kitapta eğitimcilere ve ebeveynlere özellikle şımartılmış çocuklarla nasıl baş edebileceklerini anlatıyor. Vaka analizleriyle uygulamalı bir anlatım sunan Güç Eğitilebilir Çocuklar, bebeklikten okul çağına, ergenlikten yetişkinliğe geçişe dek çocuk eğitimine dair çağının ötesinde bilgiler veren bir kaynak olma özelliği taşımaktadır.
Çevirmen: Kamuran Şipal
Yayın Tarihi
ISBN 6050206906
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 160
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Güç Eğitilebilir Çocuklar Kitabı İndirme Linkleri

Güç Eğitilebilir Çocuklar Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Güç Eğitilebilir Çocuklar, Güç,Eğitilebilir,Çocuklar, Alfred Adler,SAY YAYINLARI, Güç Eğitilebilir Çocuklar indir, Güç Eğitilebilir Çocuklar pdf indir, Güç Eğitilebilir Çocuklar oku, Güç Eğitilebilir Çocuklar epub indir, Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabının yazarı, Güç Eğitilebilir Çocuklar kitabının tanıtım bülteni, Güç Eğitilebilir Çocuklar özeti, Güç Eğitilebilir Çocuklar ücretsiz satın al, Güç Eğitilebilir Çocuklar oku, Güç Eğitilebilir Çocuklar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU