-->

İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi Pdf İndir


Bu yazımızda İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabını konu edindik. İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabının yazarı kimdir, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabının tanıtım yazısı nedir, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi Tanıtım Bülteni

Kitabın rehberliğinde İstanbul’u sanat ve kültürüyle tanımaya çalışan bir grup çocuğun sanat macerasına, bu büyülü şehri ziyaret eden diğer çocuklar ve aileleri de katılsınlar istiyoruz.
 
Sizleri bu şehri fikirleriyle, eserleriyle inşa eden sanatçılarla tanışmaya, onların sevdiği yemeklere, gittikleri mekânlara kısaca rengârenk bir dünyaya davet ediyoruz. Doğu ve Batı’yı birleştiren bu büyülü şehirde, farklı dönemlere yolculuk yaparken farklı tatları keşfedeceğiz.
Yayın Tarihi
ISBN 6055083687
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 72
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 22 x 27 cm


İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi Kitabı İndirme Linkleri

İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi, İstanbul,Sanat,Macerası,&,Çocuklar,İçin,Sanat,ve,Gezi,Rehberi, Alp Gani Oral, Melek Oral Koray,PÖTİKARE, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi indir, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi pdf indir, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi oku, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi epub indir, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabının yazarı, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi kitabının tanıtım bülteni, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi özeti, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi ücretsiz satın al, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi oku, İstanbul Sanat Macerası & Çocuklar İçin Sanat ve Gezi Rehberi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU