-->

Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor Pdf İndir


Bu yazımızda Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabını konu edindik. Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabının yazarı kimdir, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabının tanıtım yazısı nedir, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor Tanıtım Bülteni

Kırmızı Yanak sevimli mi sevimli bir kaplumbağa… Her gün bir görünen bir kaybolan Güneş ilgisini çekiyor. Acaba Güneş geceleri nereye gidiyor? Diğer gezegenlerle oyun mu oynuyor? Yoksa ailesiyle güzel bir akşam mı geçiriyor? Sen ne dersin? Sence Güneş nereye gitmiştir? Ve Güneş olmadığında acaba içimizi ne ısıtır?
 
Kırmızı Yanak her gün ortaya çıkan ve sonra kaybolan Güneş’i çok merak ediyor. O, geceleri onun nereye gittiğini düşünürken çocuklar; gece gündüz kavramlarını, gezegenleri esprili ve hayal gücünü destekleyen bir dille öğrenecekler ve Güneş olmadığında acaba içimizi ne ısıtır sorusuna cevap bulacaklar.
Yayın Tarihi
ISBN 6059501392
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 32
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kuşe Kağıt
Boyut 21 x 29 cm


Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor Kitabı İndirme Linkleri

Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor, Kırmızı,Yanak,Güneşini,Arıyor, Mert Arık,UÇAN AT, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor indir, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor pdf indir, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor oku, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor epub indir, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabının yazarı, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor kitabının tanıtım bülteni, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor özeti, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor ücretsiz satın al, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor oku, Kırmızı Yanak Güneşini Arıyor indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU