-->

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Pdf İndir


Bu yazımızda Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabını konu edindik. Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabının yazarı kimdir, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabının tanıtım yazısı nedir, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Tanıtım Bülteni

İkinci Dünya Savaşı dünya savaş tarihinin bilançosu en ağır savaşıdır.
Cephe ve cephe gerisi ayrımı anlamını yitirmiş, şehirler ve siviller bombalanmış, yıkılmaz denilen hatlar, aşılmaz denilen barikatlar düşmüş, istihbarat ve teknoloji savaşları çatışmaların gidişatını derinden etkilemiş, insanlık Nazi vahşeti ve soykırım kavramı ile tanışmış ve savaşı neticelendiren de yine sivilleri hedef alan atom bombaları olmuştur.
Türkiye savaş dışı kalma başarısı sayesinde bu ağır bedeli ödemekten kurtulmuştur belki ama 1945 sonrası dünyayı şekillendiren Soğuk Savaş da İkinci Dünya Savaşı’nın bir sonucudur. 
 
İlkin Başar Özal “Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi” kitabında, iki dünya savaşı arası dönemi ve bu savaşa yol açan zemini ayrıntılı biçimde inceledikten sonra savaşın tüm cephelerini ayrı ayrı ele alıyor.
Savaşın gidişatını belirleyen teknoloji mücadelesini, istihbarat savaşlarını, taktik ve strateji oyunlarını akıcı bir dille metne yediriyor.
İkinci Dünya Savaşı’nı başından sonuna tüm cepheleri ve ayrıntıları ile ele alan kitap, sığ bir kronoloji düzeni içinde akmak yerine karşılıklı bağlantıları kurarak her cepheyi açık ve anlaşılır biçimde analiz ediyor. 
Yayın Tarihi
ISBN 6050827248
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 640
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Kitabı İndirme Linkleri

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi, Kısa,İkinci,Dünya,Savaşı,Tarihi, İlkin Başar Özal,TİMAŞ YAYINLARI, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi indir, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi pdf indir, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi oku, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi epub indir, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabının yazarı, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabının tanıtım bülteni, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi özeti, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi ücretsiz satın al, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi oku, Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU