-->

Aşk’ın Ben’i Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk'ın Ben'i Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk'ın Ben'i kitabını inceleyeceğiz. Naci Yengin tarafından yazılan Aşk'ın Ben'i kitabı 2018-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk'ın Ben'i kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup SERENCAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk'ın Ben'i hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Naci Yengin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk'ın Ben'i Kitabı Tanıtım Bülteni

Naci Yengin tarafından kaleme alınmış Aşk'ın Ben'i kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aşkı kaybeden insan kendisini de kaybetti! Aşkı bulanlar kendilerini bulduklarını anlayamadan dünyadan göçüp gitti! Aşk, modern dönemde kimliği kişiliği değiştirilen bir meta haline geldiyse bunda aşkın bir suçu, sorumluluğu olamaz! Aşk, Yaratıcının sevdası olan insanla var olan ve var olmaya devam edecek olan yaradılış sebebimiz. İnsan, varlık sebebine karşı isyan ediyor, görmezlikten geliyor; şaşı bakıyorsa bunda bir art niyet aramak gerekir! Ya birileri kasten aşkı bize unutturdu ya da aşkı başka mecralara götürerek anlamını, özünü değiştirip asli kimliğini yok etti! Öyleyse yapılacak şey, aşkı aslından öğrenmek ve aşkı değiştirmek için var gücüyle çalışanlara karşı aşk yolculuğunda onunla aynı gemide yol almaktır.


Aşk'ın Ben'i Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk'ın Ben'i


Aşk'ın Ben'i Kitabı İndirme Linkleri


Aşk'ın Ben'i Pdf İndirme Linkleri

Aşk'ın Ben'i Yandex Disk Pdf İndir

Aşk'ın Ben'i Google Drive Pdf İndir


Aşk'ın Ben'i Epub İndirme Linkleri

Aşk'ın Ben'i Yandex Disk Ebup İndir

Aşk'ın Ben'i Google Drive Epub İndir


Aşk'ın Ben'i Mobi İndirme Linkleri


Aşk'ın Ben'i Yandex Disk Mobi İndir

Aşk'ın Ben'i Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk'ın Ben'i Etiketleri

Aşk'ın Ben'i kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk'ın Ben'i kitabının yazarı kimdir, Aşk'ın Ben'i kitabının özeti, Aşk'ın Ben'i pdf indirme linki, Aşk'ın Ben'i epub indirme linki, Aşk'ın Ben'i mobi indirme linki, Aşk'ın Ben'i kitabını indir, Aşk'ın Ben'i kitabı tanıtım bülteni, Aşk'ın Ben'i arka kapak yazısı, Aşk'ın Ben'i kitabı kaç sayfa, Aşk'ın Ben'i hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk'ın Ben'i kitabının türü nedir, Aşk'ın Ben'i kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU