-->

Ölüm Yolculuğu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölüm Yolculuğu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölüm Yolculuğu kitabını inceleyeceğiz. Michael Robotham tarafından yazılan Ölüm Yolculuğu kitabı 2009-02-19 tarihinde yayınlanmıştır. Ölüm Yolculuğu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölüm Yolculuğu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michael Robotham tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölüm Yolculuğu Kitabı Tanıtım Bülteni

Michael Robotham tarafından kaleme alınmış Ölüm Yolculuğu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Katili yakalamak için, gece feribotunu yakalayın... Alisha Barba'nın dedektif olma hayalleri, bir katil zanlısının onu bir duvara fırlatarak belkemiğini kırmasıyla birlikte sona ermişti. Tekrar ayağa kalkan, ama meslek hayatı da, özel yaşamı da kararan Alisha eski okul arkadaşı Cate'ten bir haber alır. Sekiz aylık hamile olan Cate'in başı beladadır. Buluşmayı kararlaştırdıkları gece, aniden ortaya çıkan bir arabanın çarpması sonucu Cate ağır yaralanırken, kocası hemen ölür. Sağlık görevlileri Cate'i yaşatma savaşı verirken, ortada bir sahtekarlık döndüğü anlaşılır; bu, çetrefilli ve akıllara durgunluk verecek bir dizi sahtekarlığın ilkidir. Bunun üzerine Londra'nın Doğu Yakası'ndan kalkan Alisha kendini Amsterdam'ın ünlü Kırmızı Fener Mahallesi'nde, Afganistan'ın kuş uçmaz kervan geçmez dağlarından Londra'nın konforlu orta sınıf varoşlarına uzanan, insan tacirliği, seks ticareti, kölelik ve sömürünün kol gezdiği karanlık bir yeraltı dünyasında bulur. Ortalığa üşüşen gölgeler derinleşirken, Alisha ve eski patronu Müfettiş Vincent Ruiz kendi önyargılarıyla yüzleşmek ve korumaya yemin ettikleri yasaların bizzat kendisini sorgulamak zorunda kalacaklardır. "Ölüm Yolculuğu'nun tek bir konusu var: insan kalbi –insanın duran, kırılan, burkulan kalbi." Val McDermid 'Yutarcasına okuyacağınız, kalbinizi ve ruhunuzu ele geçirecek, nadir bulunur bir roman. Michael Robotham en iyi İngiliz gerilim yazarları arasında sayılmayı hak ediyor.' Peter James


Ölüm Yolculuğu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölüm Yolculuğu


Ölüm Yolculuğu Kitabı İndirme Linkleri


Ölüm Yolculuğu Pdf İndirme Linkleri

Ölüm Yolculuğu Yandex Disk Pdf İndir

Ölüm Yolculuğu Google Drive Pdf İndir


Ölüm Yolculuğu Epub İndirme Linkleri

Ölüm Yolculuğu Yandex Disk Ebup İndir

Ölüm Yolculuğu Google Drive Epub İndir


Ölüm Yolculuğu Mobi İndirme Linkleri


Ölüm Yolculuğu Yandex Disk Mobi İndir

Ölüm Yolculuğu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölüm Yolculuğu Etiketleri

Ölüm Yolculuğu kitabı hakkında genel bilgiler, Ölüm Yolculuğu kitabının yazarı kimdir, Ölüm Yolculuğu kitabının özeti, Ölüm Yolculuğu pdf indirme linki, Ölüm Yolculuğu epub indirme linki, Ölüm Yolculuğu mobi indirme linki, Ölüm Yolculuğu kitabını indir, Ölüm Yolculuğu kitabı tanıtım bülteni, Ölüm Yolculuğu arka kapak yazısı, Ölüm Yolculuğu kitabı kaç sayfa, Ölüm Yolculuğu hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölüm Yolculuğu kitabının türü nedir, Ölüm Yolculuğu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU