-->

İğne YastığıKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İğne Yastığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İğne Yastığı kitabını inceleyeceğiz. M. Latif Bakış tarafından yazılan İğne Yastığı kitabı 2017-10-02 tarihinde yayınlanmıştır. İğne Yastığı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ARTOS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İğne Yastığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca M. Latif Bakış tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İğne Yastığı Kitabı Tanıtım Bülteni

M. Latif Bakış tarafından kaleme alınmış İğne Yastığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Toprağın, bağrına kabul ettiği nice hakikate karşın asıl mezar kendi bedenimiz değil midir? Acılarımızı, dertlerimizi bir eşelesek nice kemikleşmiş ıstıraplar, nice fosilleşmiş hatıralar ve nice toz zerreciğine dönüşüp berhebâ olmuş mutluluk kırıntıları çıkarırız gün yüzüne…   Yüzleşmeye cesaret edebilsek, nice güzelliklerin gözünü oymuşuz, nice iyiliğin yüzünü çizmişiz, nice bereketin belini kırmışız çok daha iyi anlarız. Nice gönül köprülerini hodgam bir selin önünde tayfuna tuttuğunuzu insaflıca hatırlayabilsek belki daha bir insanileşir, mükerrem hal alırız.


İğne Yastığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İğne Yastığı


İğne Yastığı Kitabı İndirme Linkleri


İğne Yastığı Pdf İndirme Linkleri

İğne Yastığı Yandex Disk Pdf İndir

İğne Yastığı Google Drive Pdf İndir


İğne Yastığı Epub İndirme Linkleri

İğne Yastığı Yandex Disk Ebup İndir

İğne Yastığı Google Drive Epub İndir


İğne Yastığı Mobi İndirme Linkleri


İğne Yastığı Yandex Disk Mobi İndir

İğne Yastığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İğne Yastığı Etiketleri

İğne Yastığı kitabı hakkında genel bilgiler, İğne Yastığı kitabının yazarı kimdir, İğne Yastığı kitabının özeti, İğne Yastığı pdf indirme linki, İğne Yastığı epub indirme linki, İğne Yastığı mobi indirme linki, İğne Yastığı kitabını indir, İğne Yastığı kitabı tanıtım bülteni, İğne Yastığı arka kapak yazısı, İğne Yastığı kitabı kaç sayfa, İğne Yastığı hangi yayınevi tarafından basıldı, İğne Yastığı kitabının türü nedir, İğne Yastığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU