-->

Aşk Tanrıçası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Tanrıçası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Tanrıçası kitabını inceleyeceğiz. P. C. Cast tarafından yazılan Aşk Tanrıçası kitabı 2012-04-13 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Tanrıçası kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Tanrıçası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca P. C. Cast tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Tanrıçası Kitabı Tanıtım Bülteni

P. C. Cast tarafından kaleme alınmış Aşk Tanrıçası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Seksi, çekici ve eğlenceli. Aşk Tanrıçası, bu yılın fantastik aşk romanı. Bu kitaba âşık olacaksınız. Ben oldum." -Susan Grant Pea Chamberlain'in yardıma ihtiyacı var: Seksi itfaiyeci Griffin DeAngelo'yu etkilemek istiyorsa ayakkabılarından kıyafetine, saçından makyajına kadar kendini baştan yaratması gerekiyor. Çaresiz hissettiği bir anda, farkında olmadan çağırdığı Aşk Tanrıçası Venüs'ten başka kim ona yol gösterici olabilir ki? Aşk Tanrıçası, sihrini Pea için kullanırken kendi kalbine söz geçirebilecek mi? Hangi erkek bir tanrıça tarafından sevilmeyi istemez? Özellikle de Aşk Tanrıçası tarafından… Ama modern dünyada işler farklı olabilir. Belki Venüs'ün de aşk konusunda baştan yaratılmaya ihtiyacı vardır. Pea Chamberlain'e yardım için uğraşırken Aşk Tanrıçası'nın kalbinde de ateş bacayı sarmış olmasın! "Yakıcı biçimde şehvetli ve kesinlikle leziz! P . C. Cast gerçekten işinin ustası." – -Gena Showalter, En Karanlık Gece'nin yazarı Uluslararası çoksatan Gece Evi Serisi yazarı P. C. Cast sihirli ve şehvetli Tanrıça Serisi ile karşımızda; eski mitleri yeniden anlatırken onlara seksi ve modern bir entrika kazandırıyor. Özgün, yakıcı biçimde seksi ve kesinlikle elinizden bırakamayacaksınız.


Aşk Tanrıçası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Tanrıçası


Aşk Tanrıçası Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Tanrıçası Pdf İndirme Linkleri

Aşk Tanrıçası Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Tanrıçası Google Drive Pdf İndir


Aşk Tanrıçası Epub İndirme Linkleri

Aşk Tanrıçası Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Tanrıçası Google Drive Epub İndir


Aşk Tanrıçası Mobi İndirme Linkleri


Aşk Tanrıçası Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Tanrıçası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Tanrıçası Etiketleri

Aşk Tanrıçası kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Tanrıçası kitabının yazarı kimdir, Aşk Tanrıçası kitabının özeti, Aşk Tanrıçası pdf indirme linki, Aşk Tanrıçası epub indirme linki, Aşk Tanrıçası mobi indirme linki, Aşk Tanrıçası kitabını indir, Aşk Tanrıçası kitabı tanıtım bülteni, Aşk Tanrıçası arka kapak yazısı, Aşk Tanrıçası kitabı kaç sayfa, Aşk Tanrıçası hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Tanrıçası kitabının türü nedir, Aşk Tanrıçası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU