-->

Sığınmacı Çocuk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sığınmacı Çocuk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sığınmacı Çocuk kitabını inceleyeceğiz. Benjamin Zephaniah tarafından yazılan Sığınmacı Çocuk kitabı 2018-04-20 tarihinde yayınlanmıştır. Sığınmacı Çocuk kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KOR KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sığınmacı Çocuk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Benjamin Zephaniah tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sığınmacı Çocuk Kitabı Tanıtım Bülteni

Benjamin Zephaniah tarafından kaleme alınmış Sığınmacı Çocuk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her gün sokaklarda patlayan bombalar, bitmek bilmeyen savaşlar, açlık ve dağılıp giden yuvalar... Hiç ayrılmayacağımızı sandığımız evlerimizden, komşularımızdan koparılmayacağımızın bir garantisini bulamıyoruz. Kapitalizm çarkının hızla döndüğü bu dünyada birer kurban olabiliyoruz ve tüm bunları belirleyen de siyasetçilerin dudakları arasında patlayan kelimeler oluveriyor. Sığamıyoruz kendi ülkemize ve sığınmak zorunda bırakılıyoruz dilini bilmediğimiz, kültürüne yabancı olduğumuz topraklara. Bi' umut besliyoruz; gittiğimiz yerde insanca yaşamanın umudunu... O topraklar da kabul etmiyor bizi, adımız "mülteci" ye çıkıyor. Hâlbuki insan kisvesinden başka yükümüz var mı omuzlarımızda? Bir çığlık yeter mi sesimizi duyurmaya? Bir çığlık bin çığlık olur da insanca yaşamı sunar mı bizlere? Alem, 14 yaşında Afrikalı bir çocuk. Çekirdek ailesiyle birlikte Etiyopya'da yaşamını sürdürüyordu. Ta ki bir savaş patlak verene kadar. Bir anda her şey altüst olmuş ve Alem hiç istemediği bir yaşamın içine sürüklendirilmişti. Ülkesinde, doğup büyüdüğü topraklarda yaşayamazdı. Peki gittiği yerde... Oraya sığabilecek miydi? Yazar Benjamin Zephaniah, Sığınmacı Çocuk adlı kitabında savaş mağduru bir çocuğun ve ailesinin başına gelenleri, onların en derinde hissettikleriyle birlikte okurlarına sunuyor. Alem, dünyadaki milyonlarca mülteci çocuktan sadece biri. Gücü yetecek mi bu düzende bir yırtık açabilmeye? Kendi ve kendi gibi olan tüm çocuklar için...


Sığınmacı Çocuk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sığınmacı Çocuk


Sığınmacı Çocuk Kitabı İndirme Linkleri


Sığınmacı Çocuk Pdf İndirme Linkleri

Sığınmacı Çocuk Yandex Disk Pdf İndir

Sığınmacı Çocuk Google Drive Pdf İndir


Sığınmacı Çocuk Epub İndirme Linkleri

Sığınmacı Çocuk Yandex Disk Ebup İndir

Sığınmacı Çocuk Google Drive Epub İndir


Sığınmacı Çocuk Mobi İndirme Linkleri


Sığınmacı Çocuk Yandex Disk Mobi İndir

Sığınmacı Çocuk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sığınmacı Çocuk Etiketleri

Sığınmacı Çocuk kitabı hakkında genel bilgiler, Sığınmacı Çocuk kitabının yazarı kimdir, Sığınmacı Çocuk kitabının özeti, Sığınmacı Çocuk pdf indirme linki, Sığınmacı Çocuk epub indirme linki, Sığınmacı Çocuk mobi indirme linki, Sığınmacı Çocuk kitabını indir, Sığınmacı Çocuk kitabı tanıtım bülteni, Sığınmacı Çocuk arka kapak yazısı, Sığınmacı Çocuk kitabı kaç sayfa, Sığınmacı Çocuk hangi yayınevi tarafından basıldı, Sığınmacı Çocuk kitabının türü nedir, Sığınmacı Çocuk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU