-->

Sufilerin Sırları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sufilerin Sırları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sufilerin Sırları kitabını inceleyeceğiz. Sultan Veled tarafından yazılan Sufilerin Sırları kitabı 2016-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Sufilerin Sırları kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup TÜRK EDEBİYATI VAKFI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sufilerin Sırları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sultan Veled tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sufilerin Sırları Kitabı Tanıtım Bülteni

Sultan Veled tarafından kaleme alınmış Sufilerin Sırları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu eser, Hz. Mevlâna'nın Mesnevî'sinin çok veciz ve muhteşem bir özetidir. Bu eser, Hz. Mevlâna'nın o şaheserindeki sırların ve verdiği mesajların özlü bir açıklamasıdır. O yüzden mânevî etkisiyle okurun içine işler, yüreğine dokunur. Bu kitap, başta Hz. Mevlâna olmak üzere büyük velilerin Allah aşklarını dillendiren ve sûfîlerin bu dünya ve öte âlemle ilgili sırlarının bir kısmını okuyucularıyla paylaşan bir sırlar hazinesidir. Bu eser, insanı dünyaya ve geçici dünya zevklerine taparcasına bağlanmaktan kurtarıp, Allah aşkıyla coşturan bir irfan hazinesidir. Bu eser, insanları gafletten uyandırıp Hakk'a yönelten eşsiz bir rehber, çok değerli bir kılavuzdur. Bu eser, dünya hayhuyundan yakasını kurtarıp kalbini Allah'a yöneltmek isteyenlere kapılar açar. Bununla da kalmaz, okuruna öte dünyayı eliyle tutacak ve gözüyle görecek şekilde capcanlı olarak tasvir eder.


Sufilerin Sırları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sufilerin Sırları


Sufilerin Sırları Kitabı İndirme Linkleri


Sufilerin Sırları Pdf İndirme Linkleri

Sufilerin Sırları Yandex Disk Pdf İndir

Sufilerin Sırları Google Drive Pdf İndir


Sufilerin Sırları Epub İndirme Linkleri

Sufilerin Sırları Yandex Disk Ebup İndir

Sufilerin Sırları Google Drive Epub İndir


Sufilerin Sırları Mobi İndirme Linkleri


Sufilerin Sırları Yandex Disk Mobi İndir

Sufilerin Sırları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sufilerin Sırları Etiketleri

Sufilerin Sırları kitabı hakkında genel bilgiler, Sufilerin Sırları kitabının yazarı kimdir, Sufilerin Sırları kitabının özeti, Sufilerin Sırları pdf indirme linki, Sufilerin Sırları epub indirme linki, Sufilerin Sırları mobi indirme linki, Sufilerin Sırları kitabını indir, Sufilerin Sırları kitabı tanıtım bülteni, Sufilerin Sırları arka kapak yazısı, Sufilerin Sırları kitabı kaç sayfa, Sufilerin Sırları hangi yayınevi tarafından basıldı, Sufilerin Sırları kitabının türü nedir, Sufilerin Sırları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU