-->

Annesiz Annelik Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Annesiz Annelik Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Annesiz Annelik kitabını inceleyeceğiz. Mihrap Yeşilgül tarafından yazılan Annesiz Annelik kitabı 2019-02-08 tarihinde yayınlanmıştır. 160 sayfa olarak yayınlanan Annesiz Annelik kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Annesiz Annelik hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mihrap Yeşilgül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Annesiz Annelik Kitabı Tanıtım Bülteni

Mihrap Yeşilgül tarafından kaleme alınmış Annesiz Annelik kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gün geliyor, ana evinin, o birlikte kahvaltı ettiğin, gülüp eğlendiğin, komşularla hoşbeş ettiğin, hah silkeleyip çamaşır astığın balkonunda, sırtını duvara yaslamış bir selâ dinliyorsun. Selâ bitiyor, annenin kimliğini okuyor hoca, "vefat etmiştir" diyor sonra... Mıh gibi saplanıp kalıyorsun yaslandığın o duvara!!! 25 yıl önce kaybettiğin baban da ölüyor yeniden orada, o anda, çocukluğun da anıların da dünlerin de bugünün de yarınların da... Hayat eksik etek devam ediyor sonra; etmek zorunda! Anasın sen de çünkü diğer bir tarafta. Son kez bir şeyler yiyip içiyorsun; ana evinden ama ana elinden olmayan. Ekmek bile, ekmek tadı vermiyor o sofrada. Annem gassâldı; ölü yıkayıcı yani, içinden bir ses bir cenaze yıkamakta ya da bir komşuda oturmakta olduğunu ve birazdan içeri gireceğini söylüyor. Ama biliyorsun, ne acı ki biliyorsun, o iç ses yalan söylüyor!!! 31 yaşımdaydım, çenesinin altındaki izi merak edip sorduğumda. Anlattı. Çok küçükken olmuş. Köyde, anneannemle ahırdayken, atları korkuturmuş da kollarına taktığı bakraçları sallayarak, atın birinin nasıl asabı bozulduysa atmış en pekinden bir çifte. Köy yeri, doktor ne arar! Anam yazmasını doladı, dedi çenemden kafama, öyle kaynadı ama izi kaldı. O anlattıkça ben gülerdim, annemin yaramaz bir kız çocuğu hallerini düşündükçe kahkahayla gülerdim. Sahi, sen ne zaman ölecek kadar büyüdün anne!!! Bak, kaç sene olmuş, uyanınca, "Annem uyanmıştır, bekliyordur aramamı" deyip telefonu elime almayalı. Âh benim güzel anam! Kavuşmamız ne zaman?


Annesiz Annelik Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Annesiz Annelik


Annesiz Annelik Kitabı İndirme Linkleri


Annesiz Annelik Pdf İndirme Linkleri

Annesiz Annelik Yandex Disk Pdf İndir

Annesiz Annelik Google Drive Pdf İndir


Annesiz Annelik Epub İndirme Linkleri

Annesiz Annelik Yandex Disk Ebup İndir

Annesiz Annelik Google Drive Epub İndir


Annesiz Annelik Mobi İndirme Linkleri


Annesiz Annelik Yandex Disk Mobi İndir

Annesiz Annelik Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Annesiz Annelik Etiketleri

Annesiz Annelik kitabı hakkında genel bilgiler, Annesiz Annelik kitabının yazarı kimdir, Annesiz Annelik kitabının özeti, Annesiz Annelik pdf indirme linki, Annesiz Annelik epub indirme linki, Annesiz Annelik mobi indirme linki, Annesiz Annelik kitabını indir, Annesiz Annelik kitabı tanıtım bülteni, Annesiz Annelik arka kapak yazısı, Annesiz Annelik kitabı kaç sayfa, Annesiz Annelik hangi yayınevi tarafından basıldı, Annesiz Annelik kitabının türü nedir, Annesiz Annelik kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU