-->

Kızıl Prenses Vena Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kızıl Prenses Vena Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kızıl Prenses Vena kitabını inceleyeceğiz. Neslihan Aydınoğlu tarafından yazılan Kızıl Prenses Vena kitabı 2015-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. Kızıl Prenses Vena kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kızıl Prenses Vena hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Neslihan Aydınoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kızıl Prenses Vena Kitabı Tanıtım Bülteni

Neslihan Aydınoğlu tarafından kaleme alınmış Kızıl Prenses Vena kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Karanlığın içinde bir şimşek çaktı. Gökyüzü aydınlandı. Bir fırtına öncesindeki gibi Bir ışık hüzmesi atmosferi delercesine geçti. Dünyadan bakan biri bunun bir yıldız kayması olduğunu sanırdı. Fırtına içerisindeki küçük bir yıldız. Ama aslında dünya için yeni bir zaman başlıyordu. Geri dönüşü olmayacak bir başlangıçtı bu. Arta Kraliyet ailesi, kendileri için zorunlu olan yolculuklarını tamamlamak üzereydi. Dünya'ya kaçış gerçekleşmişti. Gemi frekansları dünya alıcılarının fark edemeyeceği bir sinyal yayıyordu. Kimse geldiklerini anlamayacaktı. Bu eski medeniyetlerin olduğu yerde, kendi gezegenlerinden çok uzakta, Dünya'da. Kimse konuşmuyordu. Kraliyet ailesi sanki kaybolmuştu. Dünya aslında yeni ev sahiplerini bekliyordu. Yüzyıllar önce öngörülen kehanet, tohumunu atmıştı.


Kızıl Prenses Vena Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kızıl Prenses Vena


Kızıl Prenses Vena Kitabı İndirme Linkleri


Kızıl Prenses Vena Pdf İndirme Linkleri

Kızıl Prenses Vena Yandex Disk Pdf İndir

Kızıl Prenses Vena Google Drive Pdf İndir


Kızıl Prenses Vena Epub İndirme Linkleri

Kızıl Prenses Vena Yandex Disk Ebup İndir

Kızıl Prenses Vena Google Drive Epub İndir


Kızıl Prenses Vena Mobi İndirme Linkleri


Kızıl Prenses Vena Yandex Disk Mobi İndir

Kızıl Prenses Vena Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kızıl Prenses Vena Etiketleri

Kızıl Prenses Vena kitabı hakkında genel bilgiler, Kızıl Prenses Vena kitabının yazarı kimdir, Kızıl Prenses Vena kitabının özeti, Kızıl Prenses Vena pdf indirme linki, Kızıl Prenses Vena epub indirme linki, Kızıl Prenses Vena mobi indirme linki, Kızıl Prenses Vena kitabını indir, Kızıl Prenses Vena kitabı tanıtım bülteni, Kızıl Prenses Vena arka kapak yazısı, Kızıl Prenses Vena kitabı kaç sayfa, Kızıl Prenses Vena hangi yayınevi tarafından basıldı, Kızıl Prenses Vena kitabının türü nedir, Kızıl Prenses Vena kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU