-->

Sakkara'nın Kumları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sakkara'nın Kumları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sakkara'nın Kumları kitabını inceleyeceğiz. Glenn Meade tarafından yazılan Sakkara'nın Kumları kitabı 2019-03-22 tarihinde yayınlanmıştır. Sakkara'nın Kumları kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sakkara'nın Kumları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Glenn Meade tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sakkara'nın Kumları Kitabı Tanıtım Bülteni

Glenn Meade tarafından kaleme alınmış Sakkara'nın Kumları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kasım 1943. İkinci Dünya Savaşı'nın bütün hızıyla sürdüğü günler. Adolf Hitler, görülmemiş cüretkârlıkta bir görev verir adamlarına: Müttefiklerin Avrupa'yı istilası konulu gizli bir konferans için Kahire'ye gidecek olan Amerikan Başkanı Franklin D. Roosevelt ile İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in öldürülmesi; çünkü böyle bir istila gerçekleşirse Almanya bir anda yenilgiye uğrayacaktır. Hitler'in verdiği bu tehlikeli görevi yerine getirebilecek tek bir kişi vardır: Binbaşı Johann Halder, Almanların gizli istihbarat örgütü Abwehr'in en parlak, en gözü pek adamlarından biri. Yanında uzmanlardan oluşan bir ekip ve genç ve güzel Mısırbilimci Rachel Stern'le birlikte yola çıkan Halder, Kahire'ye giderken amansız bir çölde zamana karşı yarışmak zorundadır. Ya verilen görevi başarıyla yerine getirecek ya da hem kendi hayatını kaybedecek hem de oğlu ölebilecektir. Bu planı öğrenen Amerikan gizli istihbarat örgütü en iyi elemanlarından biri olan Yarbay Harry Weaver'ı, Halder'i ve ekibini avlayıp yok etmekle görevlendirir. Ancak hem Weaver hem de Halder ve Rachel Stern için söz konusu olan sadece savaşın dengesi ve Müttefik liderlerin hayatları değildir, ölüme kadar giden çılgınca bir yarışta sınanan aşk ve arkadaşlıktır da.


Sakkara'nın Kumları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sakkara'nın Kumları


Sakkara'nın Kumları Kitabı İndirme Linkleri


Sakkara'nın Kumları Pdf İndirme Linkleri

Sakkara'nın Kumları Yandex Disk Pdf İndir

Sakkara'nın Kumları Google Drive Pdf İndir


Sakkara'nın Kumları Epub İndirme Linkleri

Sakkara'nın Kumları Yandex Disk Ebup İndir

Sakkara'nın Kumları Google Drive Epub İndir


Sakkara'nın Kumları Mobi İndirme Linkleri


Sakkara'nın Kumları Yandex Disk Mobi İndir

Sakkara'nın Kumları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sakkara'nın Kumları Etiketleri

Sakkara'nın Kumları kitabı hakkında genel bilgiler, Sakkara'nın Kumları kitabının yazarı kimdir, Sakkara'nın Kumları kitabının özeti, Sakkara'nın Kumları pdf indirme linki, Sakkara'nın Kumları epub indirme linki, Sakkara'nın Kumları mobi indirme linki, Sakkara'nın Kumları kitabını indir, Sakkara'nın Kumları kitabı tanıtım bülteni, Sakkara'nın Kumları arka kapak yazısı, Sakkara'nın Kumları kitabı kaç sayfa, Sakkara'nın Kumları hangi yayınevi tarafından basıldı, Sakkara'nın Kumları kitabının türü nedir, Sakkara'nın Kumları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU