-->

Bukalemunlar İçin Müzik Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bukalemunlar İçin Müzik Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bukalemunlar İçin Müzik kitabını inceleyeceğiz. Truman Capote tarafından yazılan Bukalemunlar İçin Müzik kitabı 2010-01-12 tarihinde yayınlanmıştır. Bukalemunlar İçin Müzik kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bukalemunlar İçin Müzik hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Truman Capote tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bukalemunlar İçin Müzik Kitabı Tanıtım Bülteni

Truman Capote tarafından kaleme alınmış Bukalemunlar İçin Müzik kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Beni ilgilendiren dört şey vardı: kitap okumak, sinemaya gitmek, step dansı ve resim yapmak. Sonra bir gün yazmaya başladım, kendimi soylu ancak acımasız bir efendiye bir ömürlüğüne zincirlediğimi bilmeksizin. Tanrı size bir yetenek verdiğinde, yanında bir de kamçı verir; ve bu kamçı yalnızca kendi kendinizi kırbaçlamak içindir…" Bukalemunlar İçin Müzik ilk yayınlandığı 1980 yılında tam 16 hafta New York Times çoksatanlar listesinde kalarak duyulmamış bir zafere imza attı. Truman Capote'nin altı öyküsünün, Soğukkanlılıkla romanına kaynaklık eden cinayet vakasında çalışan dedektif Jake Pepper'le yaptığı bir röportajın ve "Söyleşi Portreleri" bölümünü oluşturan yedi röportajın yer aldığı kitap, Truman Capote kitapları arasında çok önemli bir yere sahip. Truman Capote'nin son üretken dönemine rastlayan Bukalemunlar İçin Müzik'i yazmak için First Avenue'deki evine kapanıp kitap üzerinde çalışması, bağımlılıklarının ciddi bir hal aldığından endişelenen arkadaşları için bir umut kaynağı olmuştu. Kitapta yer alan metinlerin çoğu o dönem, Andy Warhol'un Interview dergisinde "Capote'yle Sohbetler" bölümünde yayınlandı. Truman Capote'nin tüm eserlerini yayınlayan Sel Yayıncılık, Bukalemunlar İçin Müzik'le kütüphanelerdeki çok önemli bir boşluğu dolduruyor.


Bukalemunlar İçin Müzik Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bukalemunlar İçin Müzik


Bukalemunlar İçin Müzik Kitabı İndirme Linkleri


Bukalemunlar İçin Müzik Pdf İndirme Linkleri

Bukalemunlar İçin Müzik Yandex Disk Pdf İndir

Bukalemunlar İçin Müzik Google Drive Pdf İndir


Bukalemunlar İçin Müzik Epub İndirme Linkleri

Bukalemunlar İçin Müzik Yandex Disk Ebup İndir

Bukalemunlar İçin Müzik Google Drive Epub İndir


Bukalemunlar İçin Müzik Mobi İndirme Linkleri


Bukalemunlar İçin Müzik Yandex Disk Mobi İndir

Bukalemunlar İçin Müzik Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bukalemunlar İçin Müzik Etiketleri

Bukalemunlar İçin Müzik kitabı hakkında genel bilgiler, Bukalemunlar İçin Müzik kitabının yazarı kimdir, Bukalemunlar İçin Müzik kitabının özeti, Bukalemunlar İçin Müzik pdf indirme linki, Bukalemunlar İçin Müzik epub indirme linki, Bukalemunlar İçin Müzik mobi indirme linki, Bukalemunlar İçin Müzik kitabını indir, Bukalemunlar İçin Müzik kitabı tanıtım bülteni, Bukalemunlar İçin Müzik arka kapak yazısı, Bukalemunlar İçin Müzik kitabı kaç sayfa, Bukalemunlar İçin Müzik hangi yayınevi tarafından basıldı, Bukalemunlar İçin Müzik kitabının türü nedir, Bukalemunlar İçin Müzik kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU