-->

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabını inceleyeceğiz. Raşit Öztürk tarafından yazılan Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı 2015-03-05 tarihinde yayınlanmıştır. Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KULEDİBİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Raşit Öztürk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Kitabı Tanıtım Bülteni

Raşit Öztürk tarafından kaleme alınmış Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günümüzden iki bin beş yüz yıl önce, yani M.Ö. 500'de Anadolu'da yaşayan ünlü İonia İsyanı sırasında, Birinci Dara'nın dostu Karya'lı Skylaks Pers'lere ilk haritayı yapınca, ödül olarak verdikleri armağanlar arasında bir de Altın Bebek vardır. Savaşın kızıştığı bir dönemde Dara'nın verdiği yeni görevle şehri Karyanda'ya dönen Skylaks burada bebekle birlikte kaybolur. Antik kaynaklar böyle yazar. Ve daha bilinmeyen yüzlerce gizem bu kitabın içinde… Size sadece okumak düşüyor ve çiğnediğimiz toprağın derinliklerinde yatan tarihimizi bir kez daha düşünmek.


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap)


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Kitabı İndirme Linkleri


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Pdf İndirme Linkleri

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Yandex Disk Pdf İndir

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Google Drive Pdf İndir


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Epub İndirme Linkleri

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Yandex Disk Ebup İndir

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Google Drive Epub İndir


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Mobi İndirme Linkleri


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Yandex Disk Mobi İndir

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) Etiketleri

Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı hakkında genel bilgiler, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabının yazarı kimdir, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabının özeti, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) pdf indirme linki, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) epub indirme linki, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) mobi indirme linki, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabını indir, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı tanıtım bülteni, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) arka kapak yazısı, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı kaç sayfa, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) hangi yayınevi tarafından basıldı, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabının türü nedir, Karya'nın Altın Bebeği (2. Kitap) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU