-->

Beşinci Dağ Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beşinci Dağ Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beşinci Dağ kitabını inceleyeceğiz. Paulo Coelho tarafından yazılan Beşinci Dağ kitabı 2019-07-08 tarihinde yayınlanmıştır. Beşinci Dağ kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beşinci Dağ hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paulo Coelho tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beşinci Dağ Kitabı Tanıtım Bülteni

Paulo Coelho tarafından kaleme alınmış Beşinci Dağ kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Beşinci Dağ, İlyas Peygamberin romanlaştırılmış öyküsü. İ.Ö. 870 yılında İsrail'den ve bu ülkenin korkunç kraliçesi Yezavel'den kaçıp Fenike'ye sığınan İlyas, orada, Tanrının İsrail'e yeniden dönmesine izin vereceği günü beklerken, ona kucak açan, evinde ağırlayan dul kadına ve oğluna büyük bir sevgiyle bağlanır. Ne var ki, Asurluların saldırısıyla yerle bir olan Akbar kentinde, sevdiği ve hiçbir zaman açılamadığı bu güzel kadın yıkıntılar altında kalarak can verir. İlyas, sevgisinin gücüyle, ona verdiği sözü yerine getirmek için, Akbarlılara önderlik edip kentin yeniden kurulmasını sağlar. Tanrının çağrısı üzerine, sevdiği kadının, sonradan kenti yönetecek olan oğlunu orada bırakarak İsrail'e geri döner. Beşinci Dağın doruğunda, başımıza gelen felâketlerin birer ceza değil, aşmamız gereken bir meydan okuma olduğunun bilincine varır. Paulo Coelho'ya göre, yaşamımızda karşılaştığımız engellerin, acıların, hüzünlerin hepsi, erince ve mutluluğa açılan birer kapı. Bu erince ve mutluluğa ulaşmanın giziyse, `hiçbir zaman vazgeçmemek'. Yazdığı kitaplarla bugüne kadar dünyada yirmi milyondan fazla okurla buluşan Paulo Coelho, sıcak ve usta anlatımıyla bir kez daha büyülüyor okurlarını.  


Beşinci Dağ Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beşinci Dağ


Beşinci Dağ Kitabı İndirme Linkleri


Beşinci Dağ Pdf İndirme Linkleri

Beşinci Dağ Yandex Disk Pdf İndir

Beşinci Dağ Google Drive Pdf İndir


Beşinci Dağ Epub İndirme Linkleri

Beşinci Dağ Yandex Disk Ebup İndir

Beşinci Dağ Google Drive Epub İndir


Beşinci Dağ Mobi İndirme Linkleri


Beşinci Dağ Yandex Disk Mobi İndir

Beşinci Dağ Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beşinci Dağ Etiketleri

Beşinci Dağ kitabı hakkında genel bilgiler, Beşinci Dağ kitabının yazarı kimdir, Beşinci Dağ kitabının özeti, Beşinci Dağ pdf indirme linki, Beşinci Dağ epub indirme linki, Beşinci Dağ mobi indirme linki, Beşinci Dağ kitabını indir, Beşinci Dağ kitabı tanıtım bülteni, Beşinci Dağ arka kapak yazısı, Beşinci Dağ kitabı kaç sayfa, Beşinci Dağ hangi yayınevi tarafından basıldı, Beşinci Dağ kitabının türü nedir, Beşinci Dağ kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU