-->

Evden Çok Uzakta Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Evden Çok Uzakta Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Evden Çok Uzakta kitabını inceleyeceğiz. Kristin Hannah tarafından yazılan Evden Çok Uzakta kitabı 2017-11-08 tarihinde yayınlanmıştır. Evden Çok Uzakta kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Evden Çok Uzakta hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kristin Hannah tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Evden Çok Uzakta Kitabı Tanıtım Bülteni

Kristin Hannah tarafından kaleme alınmış Evden Çok Uzakta kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bütün evliliklerde bir kırılma noktası vardır. Bütün aileler yara alır. Bütün savaşların bir bedeli olur... Yirmi yıllık evlilikleri bitme noktasına sürüklenirken birçok çift gibi Michael ve Jolene de çocuklar, kariyer, fatura, ev işleri gibi günlük yaşamın sıkıntılarıyla uğraşmak zorundadırlar. Ancak hayatları beklenmedik bir biçimde değişir, ailenin direği olan Jolene tehlikeli bir savaşa doğru ilerlerken, kızlarına tek başına nasıl ebeveynlik yapacağına dair en ufak bir fikri olmayan Michael evde kalır. Bir anne olarak ailesinden uzak kalmak Jolene için çok ıstırap vericidir ancak bir asker olarak da sorumlulukları vardır. Savaş Jolene'i hiç kimsenin öngöremediği biçimde değiştirecek, Michael ve Jolene'in en büyük korkularıyla yüzleşmelerini sağlayacaktır. Kristin Hannah bu duygusal kitabında, âşık ve birbiriyle savaş halinde bir karı kocanın ilişkisine yoğunlaşarak sıkıntılı bir evliliğin mahrem topraklarında geziniyor… Seni artık sevmiyorum. Dev bir dalga gibiydi o cümle, hiç umulmadık bir anda gelen, binaları temelinden yıkıp evleri un ufak eden bir dalga gibi… "Cesur, gerçekçi ve düşündürücü bir roman. Kristin Hannah tüm kalbiyle yazan şefkatli ve inandırıcı bir yazar." -Luanne Rice "Evden Çok Uzakta önce kalbinizi kıracak, sonra da sizi iyileştirecek." -Janis Owens "Bu kitap beni çok derinden etkiledi, herkese şiddetle tavsiye ediyorum." -Francine Mara


Evden Çok Uzakta Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Evden Çok Uzakta


Evden Çok Uzakta Kitabı İndirme Linkleri


Evden Çok Uzakta Pdf İndirme Linkleri

Evden Çok Uzakta Yandex Disk Pdf İndir

Evden Çok Uzakta Google Drive Pdf İndir


Evden Çok Uzakta Epub İndirme Linkleri

Evden Çok Uzakta Yandex Disk Ebup İndir

Evden Çok Uzakta Google Drive Epub İndir


Evden Çok Uzakta Mobi İndirme Linkleri


Evden Çok Uzakta Yandex Disk Mobi İndir

Evden Çok Uzakta Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Evden Çok Uzakta Etiketleri

Evden Çok Uzakta kitabı hakkında genel bilgiler, Evden Çok Uzakta kitabının yazarı kimdir, Evden Çok Uzakta kitabının özeti, Evden Çok Uzakta pdf indirme linki, Evden Çok Uzakta epub indirme linki, Evden Çok Uzakta mobi indirme linki, Evden Çok Uzakta kitabını indir, Evden Çok Uzakta kitabı tanıtım bülteni, Evden Çok Uzakta arka kapak yazısı, Evden Çok Uzakta kitabı kaç sayfa, Evden Çok Uzakta hangi yayınevi tarafından basıldı, Evden Çok Uzakta kitabının türü nedir, Evden Çok Uzakta kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU