-->

Bu Dünyadan Nazım Geçti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bu Dünyadan Nazım Geçti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabını inceleyeceğiz. Vala Nureddin tarafından yazılan Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı 2018-06-21 tarihinde yayınlanmıştır. 576 sayfa olarak yayınlanan Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bu Dünyadan Nazım Geçti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Vala Nureddin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bu Dünyadan Nazım Geçti Kitabı Tanıtım Bülteni

Vala Nureddin tarafından kaleme alınmış Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben, birinci el olarak edebiyat tarihine vesikalar bırakmak arzusuyla ancak gözlerimle gördüklerimi, kulaklarımla işittiklerimi gerçeklere sadık kalarak yazıyorum. Nâzım'ın kişiliğinde evvelce de belirttiğim gibi hem siyaset hem şairlik vardır. Bunlar birbirlerinden pek ayrılmazsa da bu kitapta elbette ki şairlik niteliğini özellikle belirtip siyaset yeteneğini gölgede bıraktım. İncelemeyi şairlik açısından yürüttüm. (…) Benim bu kitabımda, yaşadığım devirdeki gizli ve açık, sosyalist ve komünist faaliyetleri konu dışı bırakılmıştır. Ya da Nâzım'ın şair kişiliğini belirtmek için gerektiği kadarı ele alınmıştır."   Türk şiirinin "dünyaca" ünlü şairi Nâzım Hikmet'i; onunla aynı okul sıralarında okuyup aynı maceralara atılan, Milli Mücadele döneminde birlikte önce Anadolu'ya oradan Sovyetlere geçen, sefayı da cefayı da (ama en çok cefayı) beraber çeken, hatta gerektiğinde şairi sırtında taşıyan "yoldaşı" Vâlâ Nureddin anlatıyor.   Sonrasında yazılan bütün kitaplara "kaynak" olan ve herkesin önemini teslim ettiği Bu Dünyadan Nâzım Geçti'de Vâ-Nû, çocukluğundan mahpusluğuna, birinci elden tanıklıklarla Nâzım'ın tüm yönleriyle ve derinlemesine portresini çiziyor.


Bu Dünyadan Nazım Geçti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bu Dünyadan Nazım Geçti


Bu Dünyadan Nazım Geçti Kitabı İndirme Linkleri


Bu Dünyadan Nazım Geçti Pdf İndirme Linkleri

Bu Dünyadan Nazım Geçti Yandex Disk Pdf İndir

Bu Dünyadan Nazım Geçti Google Drive Pdf İndir


Bu Dünyadan Nazım Geçti Epub İndirme Linkleri

Bu Dünyadan Nazım Geçti Yandex Disk Ebup İndir

Bu Dünyadan Nazım Geçti Google Drive Epub İndir


Bu Dünyadan Nazım Geçti Mobi İndirme Linkleri


Bu Dünyadan Nazım Geçti Yandex Disk Mobi İndir

Bu Dünyadan Nazım Geçti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bu Dünyadan Nazım Geçti Etiketleri

Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı hakkında genel bilgiler, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabının yazarı kimdir, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabının özeti, Bu Dünyadan Nazım Geçti pdf indirme linki, Bu Dünyadan Nazım Geçti epub indirme linki, Bu Dünyadan Nazım Geçti mobi indirme linki, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabını indir, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı tanıtım bülteni, Bu Dünyadan Nazım Geçti arka kapak yazısı, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı kaç sayfa, Bu Dünyadan Nazım Geçti hangi yayınevi tarafından basıldı, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabının türü nedir, Bu Dünyadan Nazım Geçti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU