-->

Julia 11 / Elmasların Gecesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Julia 11 / Elmasların Gecesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabını inceleyeceğiz. Giancarlo Berardi tarafından yazılan Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı 2016-07-23 tarihinde yayınlanmıştır. Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Julia 11 / Elmasların Gecesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Giancarlo Berardi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Julia 11 / Elmasların Gecesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Giancarlo Berardi tarafından kaleme alınmış Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ELMASLARIN GECESİ (No 64: Yazar: Giancarlo Berardi; Çizer: Federico Antinori) Tim O'Leary oldukça dikkatli, titiz yöntemlerine sadık ve bu açıdan güvenilir bir adamdı; onu usta bir hırsız ve gerçek bir suç sanatçı yapan şeyler belki de bu özellikleriydi. Bir gün sağlam bir voli vurmak üzereyken, bir cinayet planına kulak misafiri olur ve durumu polise anlatmak gibi bir şey elbette söz konusu bile değildir. Üstelik anlatsa bile, henüz işlenmemiş bir cinayete nasıl engel olacaktır. Ama sakın aklınıza böyle bir adamın bile bazı etik veya aşmayacağı ahlaki sınırlar olmadığı gibi yanlış bir düşünce gelmesin. Peki, ama bu berbat durumun altından nasıl kalkacaktı… AİLE SIRLARI (No 65: Yazarlar: Giancarlo Berardi ve Maurizio Mantero; Çizer: Enio Legisamón) Küba, 1967. Ada halkı kumandan Che Guevara'nın Bolivya'da öldürüldüğü haberiyle alt üst olurken, hiç kimse bir kenarda yaşanan (aynı adama âşık iki kız kardeş) ve deniz kıyısında bir intiharla sonuçlanan küçük bir aile trajedisinin farkına bile varamamıştı. Aradan yıllar geçer ve Julia Kendall, bir suç antropolojisi konferansına katılmak üzere Miami'ye uçar. Sıkıcı konuşmaların arasında rastladığı zeki, neşeli ve fazlasıyla zengin bir adam onu Miami gecelerinde eğlendirirken, sevgili kriminoloğumuz kendisini bir kez daha hiç ummadığı bir başka trajedinin ortasında buluverir…


Julia 11 / Elmasların Gecesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Julia 11 / Elmasların Gecesi


Julia 11 / Elmasların Gecesi Kitabı İndirme Linkleri


Julia 11 / Elmasların Gecesi Pdf İndirme Linkleri

Julia 11 / Elmasların Gecesi Yandex Disk Pdf İndir

Julia 11 / Elmasların Gecesi Google Drive Pdf İndir


Julia 11 / Elmasların Gecesi Epub İndirme Linkleri

Julia 11 / Elmasların Gecesi Yandex Disk Ebup İndir

Julia 11 / Elmasların Gecesi Google Drive Epub İndir


Julia 11 / Elmasların Gecesi Mobi İndirme Linkleri


Julia 11 / Elmasların Gecesi Yandex Disk Mobi İndir

Julia 11 / Elmasların Gecesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Julia 11 / Elmasların Gecesi Etiketleri

Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı hakkında genel bilgiler, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabının yazarı kimdir, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabının özeti, Julia 11 / Elmasların Gecesi pdf indirme linki, Julia 11 / Elmasların Gecesi epub indirme linki, Julia 11 / Elmasların Gecesi mobi indirme linki, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabını indir, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı tanıtım bülteni, Julia 11 / Elmasların Gecesi arka kapak yazısı, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı kaç sayfa, Julia 11 / Elmasların Gecesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabının türü nedir, Julia 11 / Elmasların Gecesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU