-->

Buralar Bıraktığın Gibi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Buralar Bıraktığın Gibi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Buralar Bıraktığın Gibi kitabını inceleyeceğiz. Murat Uğurlu tarafından yazılan Buralar Bıraktığın Gibi kitabı 2013-08-16 tarihinde yayınlanmıştır. Buralar Bıraktığın Gibi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Buralar Bıraktığın Gibi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Uğurlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Buralar Bıraktığın Gibi Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Uğurlu tarafından kaleme alınmış Buralar Bıraktığın Gibi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Çocukmuşsun sen daha o zaman, minnacıkmışsın. Annenin bağrışlarına uyanmış, tuvaletin kapısına yığılıp kalan babanı oyun oynuyor sanmışsın. Sen bunları anlatırken Çiçek, saçların ne güzeldi, evet ben böyle düşündüm. Zaten hep güzeldi ama, o gün daha bir güzeldi çünkü çok mutsuzdum. 'Baban taburcu olsun, bizim oranın yaylalarına gidelim,' demiştin de, çıkarken nefes nefese kalırım, bir de benim kalbimle uğraşırsın dediğimde sıcacık gülmüştün." Milim ilerlemeyen trafik, çeri domates, muzlu süt, şezlonglar, sigortacılar, başından beri yalnız olanlar, hatırlayanlar, unutanlar, hiçkimsenin umursamadığı bir şeye delicesine kapılanlar... Havasız odalar, yarım yarım bırakılanlar... Cohen mırıldanıyor bir şeyler, bir başkası Eva Braun'unu kaybediyor. Edip Cansever sessiz ve insansız sokakları geziyor... Bir yerlerde gözleri hemen dolan çocuklar var. Murat Uğurlu serin bir dille yazıyor hikâyelerini. Bütün gece yağmur yağmış da sanki şehre, camdan bakıyoruz birlikte sokağa, yan yana fısıl fısıl anlatıyor anlatacağını. Kimin yarası yok ki? Buralar Bıraktığın Gibi, insanın içine çöreklenen, dostça anlayan, fark eden, sarıp sarmalayan hikâyelerle yeni bir yazarı takdim ediyor.


Buralar Bıraktığın Gibi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Buralar Bıraktığın Gibi


Buralar Bıraktığın Gibi Kitabı İndirme Linkleri


Buralar Bıraktığın Gibi Pdf İndirme Linkleri

Buralar Bıraktığın Gibi Yandex Disk Pdf İndir

Buralar Bıraktığın Gibi Google Drive Pdf İndir


Buralar Bıraktığın Gibi Epub İndirme Linkleri

Buralar Bıraktığın Gibi Yandex Disk Ebup İndir

Buralar Bıraktığın Gibi Google Drive Epub İndir


Buralar Bıraktığın Gibi Mobi İndirme Linkleri


Buralar Bıraktığın Gibi Yandex Disk Mobi İndir

Buralar Bıraktığın Gibi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Buralar Bıraktığın Gibi Etiketleri

Buralar Bıraktığın Gibi kitabı hakkında genel bilgiler, Buralar Bıraktığın Gibi kitabının yazarı kimdir, Buralar Bıraktığın Gibi kitabının özeti, Buralar Bıraktığın Gibi pdf indirme linki, Buralar Bıraktığın Gibi epub indirme linki, Buralar Bıraktığın Gibi mobi indirme linki, Buralar Bıraktığın Gibi kitabını indir, Buralar Bıraktığın Gibi kitabı tanıtım bülteni, Buralar Bıraktığın Gibi arka kapak yazısı, Buralar Bıraktığın Gibi kitabı kaç sayfa, Buralar Bıraktığın Gibi hangi yayınevi tarafından basıldı, Buralar Bıraktığın Gibi kitabının türü nedir, Buralar Bıraktığın Gibi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU