-->

Elric Uyuyan Büyücü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Elric Uyuyan Büyücü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Elric Uyuyan Büyücü kitabını inceleyeceğiz. Michael Moorcock tarafından yazılan Elric Uyuyan Büyücü kitabı 2016-05-21 tarihinde yayınlanmıştır. Elric Uyuyan Büyücü kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Elric Uyuyan Büyücü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michael Moorcock tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Elric Uyuyan Büyücü Kitabı Tanıtım Bülteni

Michael Moorcock tarafından kaleme alınmış Elric Uyuyan Büyücü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Aranızda Moorcock'ın kitaplarını ilk defa okuyacak olanlara imreniyorum. Bu kitaplar tüm bir edebiyat türünü değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda hayalci bir nesli de derinden etkiledi." – Holly Black, Spiderwick Günceleri ve Buzkentin En Soğuk Kızı kitaplarının yazarı   "Fantastik kurgu ile ilgileniyorsanız, Michael Moorcock okumak zorundasınız. Tek başına tüm türü değiştirdi: O bir dev." –Tad Williams   Fantastik edebiyatta hiçbir karakterin yapamadığını yapan, takipçisi eserleri kökten etkileyen yegâne karakter: Moorcock'ın fiziksel olarak zayıf, zihinsel olarak sorunlu, bir uyuşturucu bağımlısı gibi kılıcına tutkun, rock'n'roll tarzı anti-kahramanı Elric!  Michael Moorcock'ın yarattığı efsanevi karakter Melniboneli Elric, serinin üçüncü kitabı Uyuyan Büyücü'de Kaos ile Düzen'in gittikçe yaklaşan savaşında ateşten tanrılarla, güçlü büyücülerle, cehennemden gelen iblislerle; ölümün ve yaşamın kıyısında mücadele ettiği bu zor ve heyecanlı yolculuğunda tüm bu düşmanlar arasındaki en büyük düşmanıyla karşılaşıyor… Kendisiyle.   Usta yazar Michael Moorcock'ın daha önce Moorcock koleksiyonlarında yayımlanmayan "Ve Büyük İmparator Eğitimini Böyle Aldı…" adlı hikâyesi de ilk olarak Uyuyan Büyücü'de huzurlarınıza çıkıyor.   "Beyaz yüzlü iblis, cehennemden gelmiş ölü şeyin başında durdu. Kızıl gözleri öfkeyle parlıyordu. Soluk ağzını açtı ve vahşice kahkaha attı. Kollarını havaya savurdu. Rün kılıcı kara ve korkunç bir alevle yanıyor, Kaos Lordları'na sözsüz, coşkulu bir çığlıkla sesleniyordu. Birden sessizlik çöktü.  Sonra Elric başını eğdi ve ağlamaya başladı."  


Elric Uyuyan Büyücü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Elric Uyuyan Büyücü


Elric Uyuyan Büyücü Kitabı İndirme Linkleri


Elric Uyuyan Büyücü Pdf İndirme Linkleri

Elric Uyuyan Büyücü Yandex Disk Pdf İndir

Elric Uyuyan Büyücü Google Drive Pdf İndir


Elric Uyuyan Büyücü Epub İndirme Linkleri

Elric Uyuyan Büyücü Yandex Disk Ebup İndir

Elric Uyuyan Büyücü Google Drive Epub İndir


Elric Uyuyan Büyücü Mobi İndirme Linkleri


Elric Uyuyan Büyücü Yandex Disk Mobi İndir

Elric Uyuyan Büyücü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Elric Uyuyan Büyücü Etiketleri

Elric Uyuyan Büyücü kitabı hakkında genel bilgiler, Elric Uyuyan Büyücü kitabının yazarı kimdir, Elric Uyuyan Büyücü kitabının özeti, Elric Uyuyan Büyücü pdf indirme linki, Elric Uyuyan Büyücü epub indirme linki, Elric Uyuyan Büyücü mobi indirme linki, Elric Uyuyan Büyücü kitabını indir, Elric Uyuyan Büyücü kitabı tanıtım bülteni, Elric Uyuyan Büyücü arka kapak yazısı, Elric Uyuyan Büyücü kitabı kaç sayfa, Elric Uyuyan Büyücü hangi yayınevi tarafından basıldı, Elric Uyuyan Büyücü kitabının türü nedir, Elric Uyuyan Büyücü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU