-->

Öteki Çocuk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öteki Çocuk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öteki Çocuk kitabını inceleyeceğiz. Charlotte Link tarafından yazılan Öteki Çocuk kitabı 2015-10-01 tarihinde yayınlanmıştır. Öteki Çocuk kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öteki Çocuk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Charlotte Link tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öteki Çocuk Kitabı Tanıtım Bülteni

Charlotte Link tarafından kaleme alınmış Öteki Çocuk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Eski bir çiftlik Issız bir arazi Geçmişten gelen karanlık bir sır Ve onun doğurduğu ölümcül sonuçlar Yorkshire'ın bir sahil kasabası olan Scarborough'da vahşice öldürülmüş bir öğrencinin cesedi bulunur. Polis aylarca araştırma yapar fakat ne bir şüpheli bulabilir ne de makul bir gerekçe. Ta ki kasaba halkını sarsan yeni bir cinayet işlenene kadar. Bu sefer kurban yaşlı bir kadındır. Suçun işlenme biçimi benzerlikler göstermektedir. Soruşturmayı yürüten polis memuru Valeri Almond bu iki cinayet arasında bir bağ olduğuna inanır ve bunu bulabilmek için ikinci kurbanın ailesinin geçmişini kurcalamaya başlar. Tesadüfen ortaya çıkan mektuplar, öykünün elli yıl kadar geriye gittiğini gösterir. Londra'nın bombalandığı günlerde, beş yaşında kimsesiz bir çocuk, yanında kendinden birkaç yaş büyük bir kızla Scarborough'ya tahliye edilmiştir. Sadece adının Brian olduğu bilinmektedir. Ama "Hiç Kimse" olarak vaftiz edilen bu çocuk yıllar boyunca her türlü acımasızlığa maruz kalır. Tüm Scarborough bu kötü hikâyeyi unutmaya çalışmıştır. Ama herkes bunun bir gün ortaya çıkacağını bilmektedir… "Ustaca yazılmış bir psikolojik gerilim. Charlotte Link'in bu türün ustalarına özgü tüyler ürpertici bir tarzı var." Marilyn Stasio "Link başından sonuna hiç düşürmediği temposuyla okuru diken üstünde tutan muhteşem bir gerilim sunuyor. Sayfaları çevirmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız." Booklist "Link'in karakterlerinin hiçbiri göründüğü gibi değil. Psikolojik gerilim meraklılarını zekice kurgulanmış bir son bekliyor." The New York Times Book Review  


Öteki Çocuk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öteki Çocuk


Öteki Çocuk Kitabı İndirme Linkleri


Öteki Çocuk Pdf İndirme Linkleri

Öteki Çocuk Yandex Disk Pdf İndir

Öteki Çocuk Google Drive Pdf İndir


Öteki Çocuk Epub İndirme Linkleri

Öteki Çocuk Yandex Disk Ebup İndir

Öteki Çocuk Google Drive Epub İndir


Öteki Çocuk Mobi İndirme Linkleri


Öteki Çocuk Yandex Disk Mobi İndir

Öteki Çocuk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öteki Çocuk Etiketleri

Öteki Çocuk kitabı hakkında genel bilgiler, Öteki Çocuk kitabının yazarı kimdir, Öteki Çocuk kitabının özeti, Öteki Çocuk pdf indirme linki, Öteki Çocuk epub indirme linki, Öteki Çocuk mobi indirme linki, Öteki Çocuk kitabını indir, Öteki Çocuk kitabı tanıtım bülteni, Öteki Çocuk arka kapak yazısı, Öteki Çocuk kitabı kaç sayfa, Öteki Çocuk hangi yayınevi tarafından basıldı, Öteki Çocuk kitabının türü nedir, Öteki Çocuk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU