-->

Geçmişe Dair Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Geçmişe Dair Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Geçmişe Dair kitabını inceleyeceğiz. Tarkan Arslan tarafından yazılan Geçmişe Dair kitabı 2016-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Geçmişe Dair kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ALTER YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Geçmişe Dair hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tarkan Arslan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Geçmişe Dair Kitabı Tanıtım Bülteni

Tarkan Arslan tarafından kaleme alınmış Geçmişe Dair kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir türlü doğru yolu bulamıyordum. hep birşeyler tersine gider hep yanlışlara sapıyordum. karar vermekte sıkıntıydı benim için. Dilim birşey dese kalbim ayrı konuşur, kalbim bir şey dese aklım ayrı haraket ederdi. Doğru karar vermekte bu kadar acizdim.  Zamanla herşey değişti, ta ki geçmiş bana ders olana kadar. Üç fikir bana lazımdı doğru karar için. Biri akıl, biri dil diğer ise kalp. Üç bir olmalı ve gerçek ve doğru için, üçü bir olmalı geçmişten ders alıp geleceğe yön vermek için. Şayet bir tanesi bile eksik oldu mu maalsef yolun ilerleyen bir kesitinde tümseklere takılırız. Hep kendime ilke edindim. Severken, okurken, yaşarken, yol alırken daima üç şeyin birliğine inanaırım. Bunlar AKIL,DİL, KALP 


Geçmişe Dair Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Geçmişe Dair


Geçmişe Dair Kitabı İndirme Linkleri


Geçmişe Dair Pdf İndirme Linkleri

Geçmişe Dair Yandex Disk Pdf İndir

Geçmişe Dair Google Drive Pdf İndir


Geçmişe Dair Epub İndirme Linkleri

Geçmişe Dair Yandex Disk Ebup İndir

Geçmişe Dair Google Drive Epub İndir


Geçmişe Dair Mobi İndirme Linkleri


Geçmişe Dair Yandex Disk Mobi İndir

Geçmişe Dair Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Geçmişe Dair Etiketleri

Geçmişe Dair kitabı hakkında genel bilgiler, Geçmişe Dair kitabının yazarı kimdir, Geçmişe Dair kitabının özeti, Geçmişe Dair pdf indirme linki, Geçmişe Dair epub indirme linki, Geçmişe Dair mobi indirme linki, Geçmişe Dair kitabını indir, Geçmişe Dair kitabı tanıtım bülteni, Geçmişe Dair arka kapak yazısı, Geçmişe Dair kitabı kaç sayfa, Geçmişe Dair hangi yayınevi tarafından basıldı, Geçmişe Dair kitabının türü nedir, Geçmişe Dair kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU