-->

Kristal Kan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kristal Kan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kristal Kan kitabını inceleyeceğiz. Nina Blazon tarafından yazılan Kristal Kan kitabı 2011-08-08 tarihinde yayınlanmıştır. Kristal Kan kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kristal Kan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nina Blazon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kristal Kan Kitabı Tanıtım Bülteni

Nina Blazon tarafından kaleme alınmış Kristal Kan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nehir yeşili gözlü Jade ile yakışıklı ve gizemli Faun çökmekte olan fantastik bir dünyanın tam ortasındadırlar… Asiler, şehri gaddarca yöneten Leydi'ye karşı ayaklanır ve sonunda kanla bastırılırlar. Ancak bir gün, intikam almak için zamanın ötesinden, gölgelerin ve yansımaların suretinde Ekolar çıkagelir. Onlar intikam almak, Jade'se özgürlüğü için savaşmaktadır. Ortak mücadeleleri zulme boyun eğmemeleridir. Faun ise düşmanın tarafındadır. Baskı, casusluk, korku ve ölümün her köşede kol gezdiği bu şehirde Jade için taraf tutmak artık en zor olanıdır. "Fantastik edebiyatın doruk noktası." -Münchner Abendzeitung "Heyecan verici bir gizem yolculuğu." -Mega "Özellikle kadın okurlar Kristal Kan'a bayılacak, çünkü bu hikâye onların kalplerinden anlatılıyor gibi..." -Amazon


Kristal Kan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kristal Kan


Kristal Kan Kitabı İndirme Linkleri


Kristal Kan Pdf İndirme Linkleri

Kristal Kan Yandex Disk Pdf İndir

Kristal Kan Google Drive Pdf İndir


Kristal Kan Epub İndirme Linkleri

Kristal Kan Yandex Disk Ebup İndir

Kristal Kan Google Drive Epub İndir


Kristal Kan Mobi İndirme Linkleri


Kristal Kan Yandex Disk Mobi İndir

Kristal Kan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kristal Kan Etiketleri

Kristal Kan kitabı hakkında genel bilgiler, Kristal Kan kitabının yazarı kimdir, Kristal Kan kitabının özeti, Kristal Kan pdf indirme linki, Kristal Kan epub indirme linki, Kristal Kan mobi indirme linki, Kristal Kan kitabını indir, Kristal Kan kitabı tanıtım bülteni, Kristal Kan arka kapak yazısı, Kristal Kan kitabı kaç sayfa, Kristal Kan hangi yayınevi tarafından basıldı, Kristal Kan kitabının türü nedir, Kristal Kan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU