-->

Mutluluk Yemini Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mutluluk Yemini Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mutluluk Yemini kitabını inceleyeceğiz. Stephanie Laurens tarafından yazılan Mutluluk Yemini kitabı 2018-07-03 tarihinde yayınlanmıştır. Mutluluk Yemini kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mutluluk Yemini hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Stephanie Laurens tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mutluluk Yemini Kitabı Tanıtım Bülteni

Stephanie Laurens tarafından kaleme alınmış Mutluluk Yemini kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

#1 New York Times Çok Satan Yazarından Lenore, kırsalda babasına bakarak geçirdiği sessiz sakin hayatından son derece memnundur ve evlenmek gibi bir niyeti yoktur. Göz önünde olmamayı tercih ederek çevresine karşı ilgisiz kalmaya çalışır. Ama boşuna!   Her ne kadar Lenore kendini garip gözlüklerinin ve umursamadan topladığı saçlarının arkasına saklasa da muhteşem güzelliğini kapatamaz. Kadınlar konusunda kötü bir şöhrete sahip olan karşı konulmaz Eversleigh Dükü Jason onu fark eder.   Lenore'un gizlediği gerçek benliğini gören Jason, onun kalbini yumuşatmaya kararlıdır ve bu yüzden ona karşı beslediği duygularında oldukça ısrarcı davranır.   Yazdığı tarihi aşk romanlarıyla New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal, USA Today'de en çok satan kitaplar listesinde yer alan Stephanie Laurens eşi ve iki kızı ile birlikte Avustralya'da yaşamaktadır.


Mutluluk Yemini Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mutluluk Yemini


Mutluluk Yemini Kitabı İndirme Linkleri


Mutluluk Yemini Pdf İndirme Linkleri

Mutluluk Yemini Yandex Disk Pdf İndir

Mutluluk Yemini Google Drive Pdf İndir


Mutluluk Yemini Epub İndirme Linkleri

Mutluluk Yemini Yandex Disk Ebup İndir

Mutluluk Yemini Google Drive Epub İndir


Mutluluk Yemini Mobi İndirme Linkleri


Mutluluk Yemini Yandex Disk Mobi İndir

Mutluluk Yemini Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mutluluk Yemini Etiketleri

Mutluluk Yemini kitabı hakkında genel bilgiler, Mutluluk Yemini kitabının yazarı kimdir, Mutluluk Yemini kitabının özeti, Mutluluk Yemini pdf indirme linki, Mutluluk Yemini epub indirme linki, Mutluluk Yemini mobi indirme linki, Mutluluk Yemini kitabını indir, Mutluluk Yemini kitabı tanıtım bülteni, Mutluluk Yemini arka kapak yazısı, Mutluluk Yemini kitabı kaç sayfa, Mutluluk Yemini hangi yayınevi tarafından basıldı, Mutluluk Yemini kitabının türü nedir, Mutluluk Yemini kitabı kime aittir.


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU