-->

Yağsın Yağmur Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yağsın Yağmur Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yağsın Yağmur kitabını inceleyeceğiz. Paul Bowles tarafından yazılan Yağsın Yağmur kitabı 2018-02-13 tarihinde yayınlanmıştır. Yağsın Yağmur kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yağsın Yağmur hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paul Bowles tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yağsın Yağmur Kitabı Tanıtım Bülteni

Paul Bowles tarafından kaleme alınmış Yağsın Yağmur kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Paul Bowles Yükseklerde ve Esirgeyen Gökyüzü adlı yapıtlarında olduğu gibi, bu romanında da zengin, gelişmiş bir Batı ülkesi vatandaşının hiçbir özelliğine aşina olmadığı yabancı bir ülkeye yaptığı geziyi ve deneyimlerini işliyor. Nelson Dyar Amerika'daki tekdüze yaşamını geride bırakarak eski bir tanıdığının turizm bürosunda çalışmak niyetiyle Tanca'ya gelir ve şehre ayak bastığı andan başlayarak Tanca'nın yeraltı dünyasıyla tanışır: Barlar ve genelevler, erotik film seansları ve yasadışı parasal işlemler, şehrin aristokrat çevresinde yaşayanlar ve şehrin fahişeleri. Bunlar yetmiyormuş gibi bu tarihten kalma âlemin uyuşturucularıyla da tanışır ve yeni yaşamında heyecanlı bir şeyler olması adına olmadık işlere kalkışır. Bowles, okurlarını bir solukta okunacak akıcı bir serüvenin içine çekiyor. 


Yağsın Yağmur Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yağsın Yağmur


Yağsın Yağmur Kitabı İndirme Linkleri


Yağsın Yağmur Pdf İndirme Linkleri

Yağsın Yağmur Yandex Disk Pdf İndir

Yağsın Yağmur Google Drive Pdf İndir


Yağsın Yağmur Epub İndirme Linkleri

Yağsın Yağmur Yandex Disk Ebup İndir

Yağsın Yağmur Google Drive Epub İndir


Yağsın Yağmur Mobi İndirme Linkleri


Yağsın Yağmur Yandex Disk Mobi İndir

Yağsın Yağmur Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yağsın Yağmur Etiketleri

Yağsın Yağmur kitabı hakkında genel bilgiler, Yağsın Yağmur kitabının yazarı kimdir, Yağsın Yağmur kitabının özeti, Yağsın Yağmur pdf indirme linki, Yağsın Yağmur epub indirme linki, Yağsın Yağmur mobi indirme linki, Yağsın Yağmur kitabını indir, Yağsın Yağmur kitabı tanıtım bülteni, Yağsın Yağmur arka kapak yazısı, Yağsın Yağmur kitabı kaç sayfa, Yağsın Yağmur hangi yayınevi tarafından basıldı, Yağsın Yağmur kitabının türü nedir, Yağsın Yağmur kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU