-->

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı 2013-07-03 tarihinde yayınlanmıştır. Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup KURGAN EDEBİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ali Ekrem Bolayır... Özel hayatında Nâmık Kemâl'in oğlu, Edebiyyât-ı Cedîde'nin "A. Nâdir"i, Celîle Hanım'ın eşi, Selmâ, Mâsûme, Berâat ve Cezmi'nin babası... Resmî hayatında ise, Sultan Abdülhamîd'in Mâbeyn kâtibi, Kudüs'ün mutasarrıfı, Akdeniz adalarının vâlîsi, Dârülfünun'un şerh-i mütûn müderrisi, liselerin edebiyat muallimi... Ya sadece kendisinin bildiği dünyasında... Daha yeni yetmeliğinde cariye ve hizmetkârlardan öğrendiği cinselliği, babasından mîras aldığı içki ibtilâsı ve Mazhar Osman'ın kliniğinde gizlice alkol tedavîsi, biricik oğlunun intiharının açtığı yara soğumadan, büyük kızı Mâsûme'nin Kahire'de tifodan ölümü, yaşlılıktan çökmüş omuzlarında taşımaya mahkûm olduğu zarûret ve daha neler neler... Bu kitapta, Ali Ekrem'in bir edib ve bir devlet memuru olarak yaşadıklarını bulacak; hepsinden ziyade, insan tarafını farkedip onu seveceksiniz.


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Kitabı İndirme Linkleri


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Pdf İndirme Linkleri

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Yandex Disk Pdf İndir

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Google Drive Pdf İndir


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Epub İndirme Linkleri

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Yandex Disk Ebup İndir

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Google Drive Epub İndir


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Mobi İndirme Linkleri


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Yandex Disk Mobi İndir

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları Etiketleri

Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı hakkında genel bilgiler, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabının yazarı kimdir, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabının özeti, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları pdf indirme linki, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları epub indirme linki, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları mobi indirme linki, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabını indir, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı tanıtım bülteni, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları arka kapak yazısı, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı kaç sayfa, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları hangi yayınevi tarafından basıldı, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabının türü nedir, Ali Ekrem Bolayır'ın Hatıraları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU