-->

Son Hediye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Hediye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Hediye kitabını inceleyeceğiz. Abdulrazak Gurnah tarafından yazılan Son Hediye kitabı 2017-07-05 tarihinde yayınlanmıştır. Son Hediye kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Hediye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdulrazak Gurnah tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Hediye Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdulrazak Gurnah tarafından kaleme alınmış Son Hediye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Son Hediye, etnik kimlik, köken ve aile temaları etrafında dokunmuş bir kültürel sentezin romanı.   İngiltere'de yaşayan bir Afrikalı göçmen olan Abbas, yakalandığı hastalığın ardından geçmişini sorgulamaya başlar. Abbas'ı bir hikâye anlatıcısına dönüştüren hastalık süreci, yıllardır eşi Meryem ve çocuklarından sakladığı büyük sırrını da ortaya çıkartır. Abbas'ın sınırları aşındıran hikâyesi etnik kimlik ve köken, gerçek ve kurmaca gibi ayrımların kayganlığını ortaya koyarken yüzleşilmemiş hatıraların, dilsiz kalmış hikâyelerin insan zihninde yarattığı kalıcı etkileri de sergiler. Son Hediye, cesur bir hikâye anlatıcısı olmanın insanın yakınlarına verebileceği en büyük hediye olduğunu gösteren çarpıcı bir yüzleşme anlatısı.   "Abdulrazak Gurnah, çok katmanlı, güçlü ve güzel romanlar yazmakta ustalaşmış bir yazar." Anita Mason   "Son Hediye, kültürel kimlik sorununda kişisel hikâyelerin rolünün anlaşılmasına yönelik kıymetli bir çaba." Giles Foden


Son Hediye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Hediye


Son Hediye Kitabı İndirme Linkleri


Son Hediye Pdf İndirme Linkleri

Son Hediye Yandex Disk Pdf İndir

Son Hediye Google Drive Pdf İndir


Son Hediye Epub İndirme Linkleri

Son Hediye Yandex Disk Ebup İndir

Son Hediye Google Drive Epub İndir


Son Hediye Mobi İndirme Linkleri


Son Hediye Yandex Disk Mobi İndir

Son Hediye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Hediye Etiketleri

Son Hediye kitabı hakkında genel bilgiler, Son Hediye kitabının yazarı kimdir, Son Hediye kitabının özeti, Son Hediye pdf indirme linki, Son Hediye epub indirme linki, Son Hediye mobi indirme linki, Son Hediye kitabını indir, Son Hediye kitabı tanıtım bülteni, Son Hediye arka kapak yazısı, Son Hediye kitabı kaç sayfa, Son Hediye hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Hediye kitabının türü nedir, Son Hediye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU