-->

At Çocuk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


At Çocuk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda At Çocuk kitabını inceleyeceğiz. Rupert Isaacson tarafından yazılan At Çocuk kitabı 2009-09-07 tarihinde yayınlanmıştır. At Çocuk kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. At Çocuk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rupert Isaacson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


At Çocuk Kitabı Tanıtım Bülteni

Rupert Isaacson tarafından kaleme alınmış At Çocuk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir Babanın, Oğlunu İyileştirme Mücadelesi "Bu, herkesin duyması gereken bir hikâye." - Temple Grandin "Oğlumuz, sevgili bebeğimiz elimizden kayıp gidiyordu ve bunu engellemek için hiçbir şey yapamıyorduk." Rupert Isaacson, oğlu Rowan'a otizm teşhisi konduğunda, kendi deyimiyle yüzüne beyzbol sopası yemiş gibi olur. Birlikte at koşturmayı hayal ettiği oğlu, kendi dünyasında yaşayan bir otistiktir. Rupert, oğlunun bazen saatler süren öfke nöbetleri karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Aylar süren terapilerden de umut verici bir sonuç alınamaz. Belki de onunla hiçbir zaman gerçek bir baba-oğul olamayacaklardır. Derken bir gün mucizevî bir şey olur: Rowan, ilk kez birisiyle gerçek anlamda bir iletişim kurar. Bu kişi Betsy'dir. Koşup kendisini ayaklarının dibine attığı Betsy. Onu toynaklarıyla ezmek yerine başıyla selamlayıp atlara özgü bir dille itaatkârlığını gösteren haşin kısrak. Ve Rowan konuşmaya başlar. Oğlundaki gözle görülür değişimler karşısında şaşkına dönen Rupert'ın aklına çılgınca bir soru gelir: Acaba dünya üzerinde atlarla tedavinin mümkün olduğu bir yer var mıdır? Cevap evettir ve bu yer Moğolistan'dır. Altı bin yıl önce atların ilk olarak evcilleştirildiği yer. Şamanizm'in Budizm'le birlikte resmî din olduğu ülke. Oraya gidecek ve oğluyla birlikte at sırtında, bozkırların gizemli şifacılarını bulacaktır. Kim bilir belki de Rowan'ın otizmi, yaşamlarını karartmak yerine, büyük bir maceraya bir kapı açacaktır. Uçsuz bucaksız Moğolistan topraklarında oğlu ve eşiyle birlikte yaptığı bu bir aylık yolculuğu kendisi için içsel bir yolculuğa dönüştüren yazar, okurları otizmin o gizemli dünyasını keşfe çağırıyor. "Rupert Isaacson, roman gibi okunan bir yolculuk hikâyesi anlatmış. At Çocuk hayata bakışınızı değiştirecek, zevkle okunan bir kitap. Bir klasik!" —Luis Alberto Urrea


At Çocuk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: At Çocuk


At Çocuk Kitabı İndirme Linkleri


At Çocuk Pdf İndirme Linkleri

At Çocuk Yandex Disk Pdf İndir

At Çocuk Google Drive Pdf İndir


At Çocuk Epub İndirme Linkleri

At Çocuk Yandex Disk Ebup İndir

At Çocuk Google Drive Epub İndir


At Çocuk Mobi İndirme Linkleri


At Çocuk Yandex Disk Mobi İndir

At Çocuk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


At Çocuk Etiketleri

At Çocuk kitabı hakkında genel bilgiler, At Çocuk kitabının yazarı kimdir, At Çocuk kitabının özeti, At Çocuk pdf indirme linki, At Çocuk epub indirme linki, At Çocuk mobi indirme linki, At Çocuk kitabını indir, At Çocuk kitabı tanıtım bülteni, At Çocuk arka kapak yazısı, At Çocuk kitabı kaç sayfa, At Çocuk hangi yayınevi tarafından basıldı, At Çocuk kitabının türü nedir, At Çocuk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU