-->

Karımı Seven Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karımı Seven Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karımı Seven Adam kitabını inceleyeceğiz. Kostas Katsoularis tarafından yazılan Karımı Seven Adam kitabı 2011-05-31 tarihinde yayınlanmıştır. Karımı Seven Adam kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HEYAMOLA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karımı Seven Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kostas Katsoularis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karımı Seven Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Kostas Katsoularis tarafından kaleme alınmış Karımı Seven Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kuşkunun insanı nasıl bambaşka bir varlığa dönüştürebileceğinin hikayesi. «K. Katsoularis, romanın kahramanı, tipik erkek zaafından bahsederken, ezelden beri gücüyle ön plandaki erkeği hiç görülmemiş bir şekilde kendi kendisiyle alay edişini gözler önüne sererek ele almış. ( Dimosthenis Kurtovik, Ta Nea Gazetesi) «42 yaşındaki Kostas Katsoularis'in romanı tam anlamıyla olgun bir eser.» (Elizabeth Kotzia, Kathimerini Gazetesi) «Ustalıkla uyarlanmış belirsizliklerle ve akıcı […]hızlı ritmiyle, güncel bir dramı sessizce yaşayan; sessizlikleriyle ve neredeyse anlamsız spekülatif düşünceleri sayesinde bizlere dokunmayı başaran canlı karakterler yaratmayı başarmış.» (Vangelis Hacivasiliu, Eleuthrotipia Gazetesi) «Eserin mitine, asırlık ihanet konusuna karşı yeni bakış açısına ve yazarın güçlü yazım tarzına hayran oldum.» (Manos Eleftheriou, Lifo)


Karımı Seven Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karımı Seven Adam


Karımı Seven Adam Kitabı İndirme Linkleri


Karımı Seven Adam Pdf İndirme Linkleri

Karımı Seven Adam Yandex Disk Pdf İndir

Karımı Seven Adam Google Drive Pdf İndir


Karımı Seven Adam Epub İndirme Linkleri

Karımı Seven Adam Yandex Disk Ebup İndir

Karımı Seven Adam Google Drive Epub İndir


Karımı Seven Adam Mobi İndirme Linkleri


Karımı Seven Adam Yandex Disk Mobi İndir

Karımı Seven Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karımı Seven Adam Etiketleri

Karımı Seven Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Karımı Seven Adam kitabının yazarı kimdir, Karımı Seven Adam kitabının özeti, Karımı Seven Adam pdf indirme linki, Karımı Seven Adam epub indirme linki, Karımı Seven Adam mobi indirme linki, Karımı Seven Adam kitabını indir, Karımı Seven Adam kitabı tanıtım bülteni, Karımı Seven Adam arka kapak yazısı, Karımı Seven Adam kitabı kaç sayfa, Karımı Seven Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Karımı Seven Adam kitabının türü nedir, Karımı Seven Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU