-->

Bay Marshall'ın Gecekonduları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bay Marshall'ın Gecekonduları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabını inceleyeceğiz. Uğur Yılmaz Arlıer tarafından yazılan Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı 2019-02-02 tarihinde yayınlanmıştır. Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DİGA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bay Marshall'ın Gecekonduları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Uğur Yılmaz Arlıer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bay Marshall'ın Gecekonduları Kitabı Tanıtım Bülteni

Uğur Yılmaz Arlıer tarafından kaleme alınmış Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu haliyle, yaşamak ile ölmek arasına sıkışmış, tiksinerek nefes aldığı ve içinde yaşadığı hayattan –yine gelenek göreneklerin hatırına- kopamayan; sırf faturalarını ödeyebilmek ve akşamları bir tabak yemek yiyebilmek adına bütün bu yağ, ter, osuruk kokusu, kir, pasa dayanan bir böcek gibiydi. Bu evrenin ona verdiği tek şey, göğsünde – üç mikro volt şiddetinde elektrik enerjisiyle- çalışan bir yürek ve ay sonunda vardiya amiri Çapraz Hüseyin'in eline saydığı asgari ücretti. Dik yokuşları ve beş yaşında küfretmeye başlayan çocuklarıyla, İstanbul'un pek de bilinmedik semtlerindendir Yavuztepe..; henüz kentsel dönüşümün büyülü dünyasına adım atmaya fırsat bulamamakla birlikte, sahip olduğu 326 metrelik rakıma güvenerek müteahhitlerin ağzını sulandıran bir gecekondu mahallesidir. Yıllardır âşık olduğu kızın evleneceği haberini aldığı için üç gündür işe gitmeyen, dahası yatağından çıkmaya bile üşenen, yirmi altı yaşındaki Samet'in yaşamı işte bu gecekonduların arasında geçmektedir. Samet on iki yaşındayken çatı ustası olan babasını –yani Rıza Çavuş'u kaybettiği günden beri, anası Esma kadın'la birlikte yaşamaktadır. En yakın arkadaşı, herkesin "Şıkıdım" diye tanıdığı, topal ayağını ardında sürükleyip duran Tanju'dur..


Bay Marshall'ın Gecekonduları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bay Marshall'ın Gecekonduları


Bay Marshall'ın Gecekonduları Kitabı İndirme Linkleri


Bay Marshall'ın Gecekonduları Pdf İndirme Linkleri

Bay Marshall'ın Gecekonduları Yandex Disk Pdf İndir

Bay Marshall'ın Gecekonduları Google Drive Pdf İndir


Bay Marshall'ın Gecekonduları Epub İndirme Linkleri

Bay Marshall'ın Gecekonduları Yandex Disk Ebup İndir

Bay Marshall'ın Gecekonduları Google Drive Epub İndir


Bay Marshall'ın Gecekonduları Mobi İndirme Linkleri


Bay Marshall'ın Gecekonduları Yandex Disk Mobi İndir

Bay Marshall'ın Gecekonduları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bay Marshall'ın Gecekonduları Etiketleri

Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı hakkında genel bilgiler, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabının yazarı kimdir, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabının özeti, Bay Marshall'ın Gecekonduları pdf indirme linki, Bay Marshall'ın Gecekonduları epub indirme linki, Bay Marshall'ın Gecekonduları mobi indirme linki, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabını indir, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı tanıtım bülteni, Bay Marshall'ın Gecekonduları arka kapak yazısı, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı kaç sayfa, Bay Marshall'ın Gecekonduları hangi yayınevi tarafından basıldı, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabının türü nedir, Bay Marshall'ın Gecekonduları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU