-->

Boğaziçi'nde Balık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Boğaziçi'nde Balık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Boğaziçi'nde Balık kitabını inceleyeceğiz. Gündüz Vassaf tarafından yazılan Boğaziçi'nde Balık kitabı 2016-06-10 tarihinde yayınlanmıştır. Boğaziçi'nde Balık kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Boğaziçi'nde Balık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gündüz Vassaf tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Boğaziçi'nde Balık Kitabı Tanıtım Bülteni

Gündüz Vassaf tarafından kaleme alınmış Boğaziçi'nde Balık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Boğaz'da hem zamaniçi hem zamandışı bir yolculuğa çıkaran "balıksırtı" öyküler Fethedildim Yağmalandım Nice donanma demir attı sularımda Gelen giden bayrak dikti topraklarıma Bayrağım yok Dinim yok Sadakat aramayın bende Biri gider, öteki gelir Ben kalırım İstanbul'da Kedi'den sonra gelen Boğaziçi'nde Balık ile yeni bir ikili, daha önce Gündüz Vassaf'ın kaleminden severek okunan Cehenneme Övgü/Cennetin Dibi ikilisiyle buluşuyor. Boğaziçi'nde Balık Boğaz'ı ve Boğaz'ın sularında yaşayan balıkları başkahramanı seçerken tarihten, mitolojiden, gündelik yaşamdan beslenen, insanoğlunun her yeri fethetme hırsını hicveden şiirli, bilimkurgusal, gerçeküstü öyküler ve öykülere eşlik eden resimlerle (Komet, Balkan Naci İslimyeli, Argun Okumuşoğlu, Mehmet Güleryüz'ün bu kitaba özel yaptığı resimlerin yanı sıra Oktay Anılanmert, Ali Arif Ersen ve Şiir Özbilge'nin de resimleri yer alıyor) okuru gerçekle düş sınırında capcanlı bir yolculuğa çıkarıyor.


Boğaziçi'nde Balık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Boğaziçi'nde Balık


Boğaziçi'nde Balık Kitabı İndirme Linkleri


Boğaziçi'nde Balık Pdf İndirme Linkleri

Boğaziçi'nde Balık Yandex Disk Pdf İndir

Boğaziçi'nde Balık Google Drive Pdf İndir


Boğaziçi'nde Balık Epub İndirme Linkleri

Boğaziçi'nde Balık Yandex Disk Ebup İndir

Boğaziçi'nde Balık Google Drive Epub İndir


Boğaziçi'nde Balık Mobi İndirme Linkleri


Boğaziçi'nde Balık Yandex Disk Mobi İndir

Boğaziçi'nde Balık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Boğaziçi'nde Balık Etiketleri

Boğaziçi'nde Balık kitabı hakkında genel bilgiler, Boğaziçi'nde Balık kitabının yazarı kimdir, Boğaziçi'nde Balık kitabının özeti, Boğaziçi'nde Balık pdf indirme linki, Boğaziçi'nde Balık epub indirme linki, Boğaziçi'nde Balık mobi indirme linki, Boğaziçi'nde Balık kitabını indir, Boğaziçi'nde Balık kitabı tanıtım bülteni, Boğaziçi'nde Balık arka kapak yazısı, Boğaziçi'nde Balık kitabı kaç sayfa, Boğaziçi'nde Balık hangi yayınevi tarafından basıldı, Boğaziçi'nde Balık kitabının türü nedir, Boğaziçi'nde Balık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU