-->

Halı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Halı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Halı kitabını inceleyeceğiz. Hülya Ergün tarafından yazılan Halı kitabı 2008-04-30 tarihinde yayınlanmıştır. Halı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup PENCERE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Halı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hülya Ergün tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Halı Kitabı Tanıtım Bülteni

Hülya Ergün tarafından kaleme alınmış Halı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sancılı bir coğrafyada yaşayan acılı bir kadını, adlarını daha önce hiç duymadığı ve bin yıl bile yaşasa asla duymayacağı Wirgina Woolf, Stefan Zweig, Eva Braun, Dalida... ile buluşturan neydi? Suskun bir sabırla dokunan halı, renk ve motiflerin göz alıc bir toplamı mıydı sadece? Yoksa kendini ifade etmek için dünyasını dokuduklarına aktarmadan öte elinde başka araç bulunmayan ümmi bir kadının "veda mektubu" muydu? Renkler ve motifler bir halı ustanının hünerini mi yansıtıyordu sadece? Yoksa sancılı bir coğrafyada yaşayan acılı bir kadının yazgısını mı? Kuşlar'dan, üzüm'den, akrep'ten, kartal'dan, iki eli belinde arası bir koç boynuzu'ndan kalkılarak bu yazgının gizemi keşfedilebilir miydi? Mektubu dönüştürülen bir halının motiflerinin labirentinde yapılan; ilmek ilmek dokunanı lif lif ayrıştırarak sürdürülen; çözdüm derken daha da dolaşan, tam açılmaz derken yeni uç veren bir yumağın çevresinde dönenen; acılı bir kadının yazgısından sancılı bir coğrafyaya uzanan soluk soluğa bir iç yolculuk.


Halı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Halı


Halı Kitabı İndirme Linkleri


Halı Pdf İndirme Linkleri

Halı Yandex Disk Pdf İndir

Halı Google Drive Pdf İndir


Halı Epub İndirme Linkleri

Halı Yandex Disk Ebup İndir

Halı Google Drive Epub İndir


Halı Mobi İndirme Linkleri


Halı Yandex Disk Mobi İndir

Halı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Halı Etiketleri

Halı kitabı hakkında genel bilgiler, Halı kitabının yazarı kimdir, Halı kitabının özeti, Halı pdf indirme linki, Halı epub indirme linki, Halı mobi indirme linki, Halı kitabını indir, Halı kitabı tanıtım bülteni, Halı arka kapak yazısı, Halı kitabı kaç sayfa, Halı hangi yayınevi tarafından basıldı, Halı kitabının türü nedir, Halı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU