-->

Taşralı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Taşralı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Taşralı kitabını inceleyeceğiz. Nurettin Topçu tarafından yazılan Taşralı kitabı 2013-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Taşralı kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DERGAH YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Taşralı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nurettin Topçu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Taşralı Kitabı Tanıtım Bülteni

Nurettin Topçu tarafından kaleme alınmış Taşralı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sanatta bir "Anadolu romantizmi" oluşturmak amacında olan yazar, idealist aydınların hak yolunda verdikleri hizmet mücadelesini öne çıkarıyor. Onun hikayelerini okuyanlar muzdarip bir ruhun çırpınışlarını, merhamet hamlesini ve ötelere uzanan aşkını mutlaka hissedeceklerdir.


Taşralı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Taşralı


Taşralı Kitabı İndirme Linkleri


Taşralı Pdf İndirme Linkleri

Taşralı Yandex Disk Pdf İndir

Taşralı Google Drive Pdf İndir


Taşralı Epub İndirme Linkleri

Taşralı Yandex Disk Ebup İndir

Taşralı Google Drive Epub İndir


Taşralı Mobi İndirme Linkleri


Taşralı Yandex Disk Mobi İndir

Taşralı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Taşralı Etiketleri

Taşralı kitabı hakkında genel bilgiler, Taşralı kitabının yazarı kimdir, Taşralı kitabının özeti, Taşralı pdf indirme linki, Taşralı epub indirme linki, Taşralı mobi indirme linki, Taşralı kitabını indir, Taşralı kitabı tanıtım bülteni, Taşralı arka kapak yazısı, Taşralı kitabı kaç sayfa, Taşralı hangi yayınevi tarafından basıldı, Taşralı kitabının türü nedir, Taşralı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU