-->

Hayata Yetişmek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayata Yetişmek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayata Yetişmek kitabını inceleyeceğiz. Aslı Solakoğlu tarafından yazılan Hayata Yetişmek kitabı 2011-04-08 tarihinde yayınlanmıştır. Hayata Yetişmek kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayata Yetişmek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Aslı Solakoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayata Yetişmek Kitabı Tanıtım Bülteni

Aslı Solakoğlu tarafından kaleme alınmış Hayata Yetişmek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bulutu beklemektir hayat: Yağmur, kar, dolu… Hangisiyle ıslansa, o olur insan. Hangi sözle yıkansa ona benzer zamanla. Gökyüzü ne zaman ağlasa, konuşana; ne zaman sussa, bekleyene dönüşür. Bulut olup bekler insan bazen." Aslı Solakoğlu, usta yazar Adnan Özyalçıner ile birlikte çıkardıkları İç kitabından sonra yoluna devam ediyor. Kenar mahalle yaşantılarını konu edindiği öykülerinde, iç dünyası ile dış dünya arasındaki gerilimi çözmeye çalışan, varoluşlarını bu sızıda bulan bireyleri, daha çok kadınları anlatıyor. İnsanın onulmaz acısı olan ölümün yarattığı yaşamsal labirentlerde, gündelik hayatın baskısıyla da sıkışan insanın anlık iç çekişlerini, toplumsal konulara duyarlı tavrı ve kullandığı şiirsel dil ile harmanlayarak özgün bir öykü evreni yaratıyor. Kimi öyküde ayağını toprağa gömmüş kentli, yalnız bir kadın; kiminde hiç toprağı olmamış çalışkan bir göçer kadın; kiminde de bir avuç gün ışığının aydınlattığı toprağı, çocuklarının açlığıyla yoğuran Doğulu bir kadın aracılığıyla sesleniyor okura. Hayata Yetişmek, öyküseverlerin gözden kaçırmaması gereken bir eser.


Hayata Yetişmek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayata Yetişmek


Hayata Yetişmek Kitabı İndirme Linkleri


Hayata Yetişmek Pdf İndirme Linkleri

Hayata Yetişmek Yandex Disk Pdf İndir

Hayata Yetişmek Google Drive Pdf İndir


Hayata Yetişmek Epub İndirme Linkleri

Hayata Yetişmek Yandex Disk Ebup İndir

Hayata Yetişmek Google Drive Epub İndir


Hayata Yetişmek Mobi İndirme Linkleri


Hayata Yetişmek Yandex Disk Mobi İndir

Hayata Yetişmek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayata Yetişmek Etiketleri

Hayata Yetişmek kitabı hakkında genel bilgiler, Hayata Yetişmek kitabının yazarı kimdir, Hayata Yetişmek kitabının özeti, Hayata Yetişmek pdf indirme linki, Hayata Yetişmek epub indirme linki, Hayata Yetişmek mobi indirme linki, Hayata Yetişmek kitabını indir, Hayata Yetişmek kitabı tanıtım bülteni, Hayata Yetişmek arka kapak yazısı, Hayata Yetişmek kitabı kaç sayfa, Hayata Yetişmek hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayata Yetişmek kitabının türü nedir, Hayata Yetişmek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU