-->

Kar Sevdası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kar Sevdası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kar Sevdası kitabını inceleyeceğiz. Fuat Çelik tarafından yazılan Kar Sevdası kitabı 2016-10-15 tarihinde yayınlanmıştır. Kar Sevdası kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kar Sevdası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fuat Çelik tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kar Sevdası Kitabı Tanıtım Bülteni

Fuat Çelik tarafından kaleme alınmış Kar Sevdası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Arkadaşım Turgay'la kahvenin önünde oturduğum sırada donakaldığım ve günlerce aradığım yüz tam karşımdaydı. Kumral saçlar, beyaz ten, narin yapılı beden, üzerinde rengârenk bir etek. O sıralar o etek tarzı modaydı genç kızlarda. Ancak her kız giyinemezdi. Rengârenk oluşu biraz dikkat çekici olduğu için her aile kızına bu eteği giydirmezdi. Öyle de bir derin cehalet mevcuttu. Ama hakkını yemeyelim Kars'ın insanı yerine göre de yeniliklere çok açık bir toplumdu. Önce bir tepki olsa da yapılan yeniliklere Anadolu'da en kısa zamanda uyum sağlayan bir kent konumundaydı Kars. Bunu da söylemek lazım… O güzel kahverengi gözler bana o kadar yakınlaşmıştı ki gözümün önünde iri iri durmaktaydılar. Trenden indiğin andaki o duruşun, o gözlerin beynime kazınmıştı. Hemen ayağa kalktım. Ellerim ayaklarım titriyordu. Bir taraftan da sen herhangi bir dükkâna girersin diye telaşlanıyordum. Dükkân dedim de biliyorsun Kars'ta o geniş uzun caddelerin üzerinde yan yana bitişik nizam ufak ufak dükkânlar vardı. Hepsi aynı boyutta, büyüklükleri, ön cepheleri de birbirinin tarzında, aynı mimariyle tek elden inşa edilmiş gibi görüntüleri vardı. Genelde Ruslardan kalmış olan taş binalardı. Adını takriben altı ay sonra bana verdiğin telefondan öğrendim, Selma'ymış!


Kar Sevdası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kar Sevdası


Kar Sevdası Kitabı İndirme Linkleri


Kar Sevdası Pdf İndirme Linkleri

Kar Sevdası Yandex Disk Pdf İndir

Kar Sevdası Google Drive Pdf İndir


Kar Sevdası Epub İndirme Linkleri

Kar Sevdası Yandex Disk Ebup İndir

Kar Sevdası Google Drive Epub İndir


Kar Sevdası Mobi İndirme Linkleri


Kar Sevdası Yandex Disk Mobi İndir

Kar Sevdası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kar Sevdası Etiketleri

Kar Sevdası kitabı hakkında genel bilgiler, Kar Sevdası kitabının yazarı kimdir, Kar Sevdası kitabının özeti, Kar Sevdası pdf indirme linki, Kar Sevdası epub indirme linki, Kar Sevdası mobi indirme linki, Kar Sevdası kitabını indir, Kar Sevdası kitabı tanıtım bülteni, Kar Sevdası arka kapak yazısı, Kar Sevdası kitabı kaç sayfa, Kar Sevdası hangi yayınevi tarafından basıldı, Kar Sevdası kitabının türü nedir, Kar Sevdası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU