-->

Mendil Sen Kokuyordu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mendil Sen Kokuyordu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mendil Sen Kokuyordu kitabını inceleyeceğiz. Necmettin Yalçınkaya tarafından yazılan Mendil Sen Kokuyordu kitabı 2013-08-16 tarihinde yayınlanmıştır. Mendil Sen Kokuyordu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup OZAN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mendil Sen Kokuyordu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Necmettin Yalçınkaya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mendil Sen Kokuyordu Kitabı Tanıtım Bülteni

Necmettin Yalçınkaya tarafından kaleme alınmış Mendil Sen Kokuyordu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Necmettin Yalçınkaya, kurgusal devrimci öyküler yazıyor gibi gelebilir pek çoğunuza, ama o içinden geçtiği hayatın hikayesini yazıyor.Bazen bir darağacı görülür, bazen bir balıkçı kız, bir de bakarsınız Çingene çadırları içinde dolanıyorsunuzdur.78 Kuşağı devrimcilerinin en güzel yanıdır bu; bir yanları halk, bir yanları isyandır onların.Yalçınkaya, kendince kuşağının hayatına notlar düşüyor. Haydar Karataş (Edebiyatçı,Yazar)


Mendil Sen Kokuyordu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mendil Sen Kokuyordu


Mendil Sen Kokuyordu Kitabı İndirme Linkleri


Mendil Sen Kokuyordu Pdf İndirme Linkleri

Mendil Sen Kokuyordu Yandex Disk Pdf İndir

Mendil Sen Kokuyordu Google Drive Pdf İndir


Mendil Sen Kokuyordu Epub İndirme Linkleri

Mendil Sen Kokuyordu Yandex Disk Ebup İndir

Mendil Sen Kokuyordu Google Drive Epub İndir


Mendil Sen Kokuyordu Mobi İndirme Linkleri


Mendil Sen Kokuyordu Yandex Disk Mobi İndir

Mendil Sen Kokuyordu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mendil Sen Kokuyordu Etiketleri

Mendil Sen Kokuyordu kitabı hakkında genel bilgiler, Mendil Sen Kokuyordu kitabının yazarı kimdir, Mendil Sen Kokuyordu kitabının özeti, Mendil Sen Kokuyordu pdf indirme linki, Mendil Sen Kokuyordu epub indirme linki, Mendil Sen Kokuyordu mobi indirme linki, Mendil Sen Kokuyordu kitabını indir, Mendil Sen Kokuyordu kitabı tanıtım bülteni, Mendil Sen Kokuyordu arka kapak yazısı, Mendil Sen Kokuyordu kitabı kaç sayfa, Mendil Sen Kokuyordu hangi yayınevi tarafından basıldı, Mendil Sen Kokuyordu kitabının türü nedir, Mendil Sen Kokuyordu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU