-->

Köroğlu Destanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Köroğlu Destanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Köroğlu Destanı kitabını inceleyeceğiz. Prof.Dr. Pertev Naili Boratav tarafından yazılan Köroğlu Destanı kitabı 2016-04-18 tarihinde yayınlanmıştır. Köroğlu Destanı kitabı Halk Edebiyatı türünde yayınlanmış olup BİLGESU YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Köroğlu Destanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Prof.Dr. Pertev Naili Boratav tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Köroğlu Destanı Kitabı Tanıtım Bülteni

Prof.Dr. Pertev Naili Boratav tarafından kaleme alınmış Köroğlu Destanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Köroğlu Destanı'nda Köroğlu adıyla ün almış efsane kahramanı üzerine bir şeyler öğrenmek isteyen sıradan okuyucu, bu konuda, 1931'lerdeki olanaklarım ölçüsünde edinebildiğim bilgileri bulacak, Köroğlu ile "Delileri"nin yiğitlik maceralarını, yer yer kopuk bir sinema şeridine bakar gibi seyredecek, bir bölüğü belki "haydut-ozan" bir Köroğlu'nun yaratmaları, daha büyük bir bölüğü ise, onun ya da yiğit yoldaşlarının ve de onunla boy ölçüşmeyi göze almış çeşit çeşit insanların ağzından, yüzyıllar boyunca âşık-hikâyecilerin söylemiş oldukları deyişleri okuma zevkini tadacaktır. Köroğlu Destanı türünden hikâyeler üzerinde çalışan halkbilimi uzmanları da, benim bu konudaki araştırmalara ilk katkı olarak o tarihlerde bir araya getirebildiğim belgelerle elde edebildiğim sonuçlardan, kendi araştırmaları için yararlanma olanağını bulacaklardır.


Köroğlu Destanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Köroğlu Destanı


Köroğlu Destanı Kitabı İndirme Linkleri


Köroğlu Destanı Pdf İndirme Linkleri

Köroğlu Destanı Yandex Disk Pdf İndir

Köroğlu Destanı Google Drive Pdf İndir


Köroğlu Destanı Epub İndirme Linkleri

Köroğlu Destanı Yandex Disk Ebup İndir

Köroğlu Destanı Google Drive Epub İndir


Köroğlu Destanı Mobi İndirme Linkleri


Köroğlu Destanı Yandex Disk Mobi İndir

Köroğlu Destanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Köroğlu Destanı Etiketleri

Köroğlu Destanı kitabı hakkında genel bilgiler, Köroğlu Destanı kitabının yazarı kimdir, Köroğlu Destanı kitabının özeti, Köroğlu Destanı pdf indirme linki, Köroğlu Destanı epub indirme linki, Köroğlu Destanı mobi indirme linki, Köroğlu Destanı kitabını indir, Köroğlu Destanı kitabı tanıtım bülteni, Köroğlu Destanı arka kapak yazısı, Köroğlu Destanı kitabı kaç sayfa, Köroğlu Destanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Köroğlu Destanı kitabının türü nedir, Köroğlu Destanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU