-->

Monk & İtfaiye Cinayeti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Monk & İtfaiye Cinayeti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Monk & İtfaiye Cinayeti kitabını inceleyeceğiz. Lee Goldberg tarafından yazılan Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı 2009-01-02 tarihinde yayınlanmıştır. Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup E YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Monk & İtfaiye Cinayeti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lee Goldberg tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Monk & İtfaiye Cinayeti Kitabı Tanıtım Bülteni

Lee Goldberg tarafından kaleme alınmış Monk & İtfaiye Cinayeti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Adrian Monk; eşyaların nerede, nasıl olmaları ya da olmamaları gerektiğini hiç yanılmadan bilen, gören, fark eden, anlayan ve hiç şaşmaz zekasıyla tüm ipuçlarını birleştiren harika dedektif. Ve şimdi yepyeni polisiye dizisinin başkarakteri olarak birinci kitap İtfaiye Cinayeti'yle okurlarının karşısında... Evi karıncaların istilası yüzünden ilaçlanmış olan Monk'un gidecek hiçbir yeri yoktur. Neyse ki asistanı Natalie ve küçük kızı, onu evlerinde misafir edecek kadar nazik insanlardır. Ancak ne yazık ki Natalie'nin evi, Monk'un temizlik ve düzen standartlarına uygun olmaktan çok uzaktır. Monk içinde yaşamak durumunda kaldığı mekanı kendine uygun hale getirmeye uğraşırken, başka bir yerde onun el atıp, çözmesine ihtiyaç duyulan bir olay ortaya çıkar. Ölümle neticelenen bir yangınla aynı gecede, itfaiye istasyonunun sadık köpeğinin de öldürülmesi, Monk'u karmaşık bir gizemin içine sürükler. İşin en korkunç yanıysa, Monk'un cevabı bulmak için dağ gibi bir çöp yığınını deşmek zorunda kalmasıdır.


Monk & İtfaiye Cinayeti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Monk & İtfaiye Cinayeti


Monk & İtfaiye Cinayeti Kitabı İndirme Linkleri


Monk & İtfaiye Cinayeti Pdf İndirme Linkleri

Monk & İtfaiye Cinayeti Yandex Disk Pdf İndir

Monk & İtfaiye Cinayeti Google Drive Pdf İndir


Monk & İtfaiye Cinayeti Epub İndirme Linkleri

Monk & İtfaiye Cinayeti Yandex Disk Ebup İndir

Monk & İtfaiye Cinayeti Google Drive Epub İndir


Monk & İtfaiye Cinayeti Mobi İndirme Linkleri


Monk & İtfaiye Cinayeti Yandex Disk Mobi İndir

Monk & İtfaiye Cinayeti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Monk & İtfaiye Cinayeti Etiketleri

Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı hakkında genel bilgiler, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabının yazarı kimdir, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabının özeti, Monk & İtfaiye Cinayeti pdf indirme linki, Monk & İtfaiye Cinayeti epub indirme linki, Monk & İtfaiye Cinayeti mobi indirme linki, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabını indir, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı tanıtım bülteni, Monk & İtfaiye Cinayeti arka kapak yazısı, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı kaç sayfa, Monk & İtfaiye Cinayeti hangi yayınevi tarafından basıldı, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabının türü nedir, Monk & İtfaiye Cinayeti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU