-->

Mühürler Diyarı Lekesiz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mühürler Diyarı Lekesiz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mühürler Diyarı Lekesiz kitabını inceleyeceğiz. Murat Özkan tarafından yazılan Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı 2019-04-30 tarihinde yayınlanmıştır. Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup TERAPİ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mühürler Diyarı Lekesiz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Özkan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mühürler Diyarı Lekesiz Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Özkan tarafından kaleme alınmış Mühürler Diyarı Lekesiz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mühürler Diyarı'nda herkes sol kolunda bir doğum lekesiyle dünyaya gelmektedir. Bu leke zamanla bir rakama ya da mühre dönüşerek sahiplerinin kaderini şekillendirmektedir. Peki ya böyle bir dünyaya lekesiz bir bebek gözlerini açarsa? Naren isimli küçük bir sahil kasabasındaki yetimhanenin önüne "lekesiz" bir bebeğin bırakılmasıyla başlayan serinin ilk kitabında edebiyat dostlarına; Deha, Deniz, Dilara ve Sayel'in etrafında gelişen maceralarla bir yandan Mühürler Diyarı tanıtılırken, diğer yandan Ecem'in geleceğini şekillendirecek olayların nasıl geliştiği sürükleyici bir üslupla anlatılmaktadır. Deha, geneli yüksek rakam sahip katlayıcılar ve mühürlülerin eğitildiği SEMA'nın (Seçkin Mühürlüler Akademisi) yöneticisidir. Hatırını kıramayacağı kişilerden birisi olan Deniz'in talebi üzerine başladığı koruma görevinde yaşanan beklenmeyen olaylar sonrasında, Ecem ismini vereceği bir kız bebeğin velayetini üstlenişinin anlatıldığı bu ilk kitapta, okuyucular "nadir", "lekeli", "yitik" ve "yaren" gibi daha birçok terimle süslenmiş yepyeni bir fantastik dünyanın kapılarını aralayacaklardır. Fantastik edebiyatın ilgi duyan tüm okurları Naren'de başlayıp Malna'ya kadar uzanan sımsıcak bir hikaye bekliyor…


Mühürler Diyarı Lekesiz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mühürler Diyarı Lekesiz


Mühürler Diyarı Lekesiz Kitabı İndirme Linkleri


Mühürler Diyarı Lekesiz Pdf İndirme Linkleri

Mühürler Diyarı Lekesiz Yandex Disk Pdf İndir

Mühürler Diyarı Lekesiz Google Drive Pdf İndir


Mühürler Diyarı Lekesiz Epub İndirme Linkleri

Mühürler Diyarı Lekesiz Yandex Disk Ebup İndir

Mühürler Diyarı Lekesiz Google Drive Epub İndir


Mühürler Diyarı Lekesiz Mobi İndirme Linkleri


Mühürler Diyarı Lekesiz Yandex Disk Mobi İndir

Mühürler Diyarı Lekesiz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mühürler Diyarı Lekesiz Etiketleri

Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı hakkında genel bilgiler, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabının yazarı kimdir, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabının özeti, Mühürler Diyarı Lekesiz pdf indirme linki, Mühürler Diyarı Lekesiz epub indirme linki, Mühürler Diyarı Lekesiz mobi indirme linki, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabını indir, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı tanıtım bülteni, Mühürler Diyarı Lekesiz arka kapak yazısı, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı kaç sayfa, Mühürler Diyarı Lekesiz hangi yayınevi tarafından basıldı, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabının türü nedir, Mühürler Diyarı Lekesiz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU